Vad är Banana Chips?

Banana chips är friterad, torkade skivor av banan som är överdragna med socker eller honung. De är blekt gula, runda banan skivor och ofta säljs i lösvikt och ätas som tilltugg eller ibland används vid bakning. Banan chips är krispiga, smakrika och söta och är ganska högt i kalorier och fett.

En del av 3 uns (85 g) av bananer marker har 441 kalorier och 29 gram fett. Dock kan banan chips användas sparsamt till toppen spannmål eller muffins. Några bananer marker kan räcka långt smak-wise sedan extra banan smaktillsatser är vanligen läggas till de kommersiella chips. Fetthalten är hög eftersom markerna är friterade i olja innan den torkas. Detta ger dem deras tilltalande skärpa.

Banana marker kan göras i ett livsmedel dehydrator vilket eliminerar hög fetthalt eftersom ingen olja eller fritera behövs. Men krispiga textur är oftast förlorat i denna metod och flis banan kan vara tufft och ser brun. Vissa människor torra banan skivor till flis genom baka dem i en vanlig ugn, men smaken kan gå förlorat i ugnen-torkningsmetod.

Bananer marker finns också i ekologiska sorter vilket innebär att ekologiskt odlade bananer används för chips. Chocolate-covered bananer marker finns också på vissa områden. Banana chips är bra att ha till hands när en bit av banan smak är önskvärt eftersom färska bananer inte hålla särskilt länge.

kan Banana marker användas till toppen glass glassar tillsammans med eller istället för nötter och många människor tycker om dem med choklad glass och choklad. Du kan också använda dem på toppen av choklad glasyr att dekorera en choklad banan tårta. Några bananer marker kastas in trail mix kan lägga mycket smak. Kom ihåg att njuta av banan marker med måtta på grund av sin höga fetthalt. Färska bananer är mycket friskare och kan användas i många rätter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.