Vad är Baked Oatmeal?

Baked havremjöl är en fantastisk Amish maträtt som kan ha någon frukost publiken nöjd med vad som förefaller liknar äta en gröt kaka till frukost. Till skillnad från typiska spis topp havregryn, och som namnet antyder, är bakar havremjöl görs i ugnen. Det finns få recept för att skapa denna maträtt på en crockpot, men de kommer inte ha riktigt samma skorpa eller konsistens som du kan göra i ugnen.

De flesta stovetop havregryn recept kräver användning av vatten . Bakad havremjöl är annorlunda i detta avseende och för vätskor använder en kombination av mjölk, ägg och smält smör. Dessa blandas med farinsocker och snabba havre, ladled i en smord kastrull och kokas i ca 30 minuter. Vissa kockar är snabba med att påpeka att du kan sätta samman ingredienserna natten innan du planerar att baka skålen. Frukost kan bli extremt lätt om du har förberett ingredienserna kvällen före tillagning. Som skålen bakar början blir knaprig och smulig, liknande den kompletterande täckning på vissa frukt chips. Under tiden havre under början suga upp fukt och expandera, mycket som de gör i stovetop havremjöl. Att tjäna, du bara sked ut betydande delar i skålar. Sedan bakade gröten redan innehåller socker, krävs det inte mycket extra sötning. Du kan vara kreativ med dekorationer och använda saker som bär, andra färska frukter och gräddfil eller yoghurt. Du kan också variera recept att inkludera russin, bitar av äpple och kanel. Vissa använder ingredienser som hackad mandel, tranbär eller torkade aprikoser. Var kreativ i ditt tillägg eftersom havregryn har en enkel, lätt smak som tenderar att anpassa sig väl till de flesta frukter och nötter.

Recept för bakad havremjöl kan lätt dubbleras för att större belopp, lämpade att tillgodose aptit en stor familj eller en samling av folk letar efter frukost. Bakad havremjöl gör också en utmärkt sida skålen för brunch eller frukost. Det går snabbt att förbereda om du har en husmanskost brunch eller frukost, men du behöver se till att det serveras när det är fortfarande varmt.

Människor i Pennsylvania, särskilt de som bor nära Amish bosättningarna är mycket i de känner om denna variant på enkla frukostflingor. Tack vare Internet finns bokstavligen hundratals olika recept att prova, många av dem erbjuder utmärkta resultat. Ett annat sätt att få recept på denna maträtt är att titta i kokböcker den funktionen köket i Pennsylvania holländska eller Amish folket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.