Vad är ett kök Brush?

Köket pensel är ett samlingsnamn för borstar i olika storlekar som används för olika uppgifter runt köket. Vissa kök borstar är förknippade med sanitär rengöring, medan andra används i matlagning. Historiskt bestod köket borsta av en trä handtag och ett urval av borst som gjorts med styva naturliga fibrer. Många egenskaper den typiska köket pensel en slitstark plast handtag och styva borst som består av nylon, polypropylen, plast eller mässing. Handtaget kan vara lång eller kort, beroende på det avsedda ändamålet med penseln.

Rengöra borstar vanligen anställa styvare borst, och kan användas för rengöring av utrustning, såsom ugnen. Dessa borstar är också till hjälp med städning insidan av kylskåpet, skrubbande ut diskbänken, och stänkskydd som finns på väggen bakom många olika toppar. En god kvalitet kök pensel av detta slag är även idealisk för att skura smutsigt kök golv. Tillsammans med apparater, är denna typ av kök borste ofta anställda vid rengöring av grädda i porslin som paj burkar, lakan cookie och holländska ugnar. Rengöringsborsten gör också övergången till bakgården grillen, där den kan användas för att rena envisa fläckar på grillwork.

Vegetabiliska borstar är också en vanlig typ av kök pensel. Allmänhet, borst det är mjukare än rengöring av penslar, och är avsedda att noggrant rengöra utsidan av frukt och grönsaker innan objekten används i matlagning. Vissa sorter av denna typ av kök pensel är också lämplig för rengöring av skaldjur eller andra typer av fisk och skaldjur som stora räkor. kan Köket pensel finns på stormarknader, rabatt butiker som säljer städning och köksutrustning, och i köksbutiker. Medan de mer ekonomiskt versioner av köket pensel idag består som regel av plast, många specialbutiker göra borstar som är tillverkade av hårt trä handtag och naturliga fibrer för borsten.

Försiktighet bör iakttas för att inte använda samma kök borste för rengöring av livsmedel och rengöring runt i köket. Dessutom kommer hålla borstar i olika storlekar gör det också möjligt att noggrant rengöra mindre frukt och grönsaker, eller komma in i skrymslen och vrår köksredskap vid behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.