Vad är en lådan Cake?

En lådan kaka är ett skämt kaka som har utarbetats på ett sätt vilket gör att det ser ut som innehållet i en nyligen använt lådan. När väl utförda, en lådan tårta kan se skrämmande realistiskt, men för dem som kan magen en bit, är kakan faktiskt ganska gott. Detta skämt kaka är mycket lämplig för Halloween parter, och den kan även serveras vid evenemang som anordnas för att hedra kattälskare, förutsatt att de har ett sinne för humor. att bygga en lådan kaka, kommer kockar behöver två kakor, en sats av vanilj kakor, en sats av vanilj pudding, grönt eller blått Livsmedelsfärgämnen och Tootsie rullar, mandel roca, eller annat godis som liknar den katt biprodukt vanligt förekommande i Litterboxes. Utöver dessa ingredienser, en ny lådan och panorera liner kommer att krävas, tillsammans med en pooper scooper för servering. Den kakor används i lådan kaka kan vara av något slag, många vill använda vanilj och krydda kakor, men man kunde också använda choklad eller andra smaker. Försök att välja en någorlunda smulig kaka recept, och undvika tät, fudgy kakor. Eftersom kakorna kommer att delas upp för att göra lådan kakan, kan de tillagas i kärl av någon form och storlek, och de bör tillåtas svalna helt innan lådan kaka sätts ihop.

Börja med vittrade den vanilj cookies stor-grained konsekvens. Bryt kakorna upp i bitar och blanda dem med hälften av kakorna och nog på att pudding för tårta och kaka blandning vara fuktig nog för att dra ihop. Målet är att limma ingredienser tillsammans, inte att göra en degig massa, så lägg till puddingen noggrant. Denna blandning bör spooned i fodrad lådan.

Fördela godis över toppen av tårtan innan strö omkring hälften av cookie smulorna ovanpå, om du använder Tootsie rullar anser uppvärmning dem så att du kan forma dem till en mer realistisk form. Blanda den andra halvan av kakan smulorna med mat färg och fördela dem över toppen av kakan också, det blå smulor skall efterlikna lukt absorberande kristaller används i många märken av kommersiellt skräp.

lådan kakan skall helst läggas fram hela innan de serveras, med pooper scooper på bred för att dra ut kilar av kakan. För en extra anteckning av realism, en bit godis kan vara draperad över sidan av lådan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.