Vad är en deg Scraper?

en deg Skrapan är ett användbart verktyg, både för professionella bagare och kockar hem. Det är oftast en lång, rektangulär bit metall, toppad med en trä-eller plasthandtag. Det kan vara växelvis kallas en deg fräs, bänk kniv, bänk skrapa, kaffebröd skrapa, eller en deg kniv. Termen KAKMÅTT kan också användas, men detta är egentligen felaktigt. En KAKMÅTT används för att skära smör i mjöl för olika typer av bakverk och är helt annorlunda i form. Taget har degen skrapan mängd tillämpningar bakning.

Mest vanligt är degen skrapan används för några grundläggande saker. Medan du knådar degen på en öppen yta, kan du använda degen skrapa ihop bitar av mjöl som faller åt sidorna. Du kan också skjuta bort någon deg som har torkat som du inte vill tillsammans med resten av degen. Annan ganska praktiska tillämpningen av degen skrapan är dess förmåga att jämnt dela degen. Du kan naturligtvis göra detta med en kniv också, men varför använda ett annat verktyg om du inte behöver?

Många kockar som degen skrapan eftersom det är en av de bästa städredskap i köket. När du har din knådade degen, ett pass eller två med skrapan kommer att undanröja alla mjöl eller torkade bitar kvar, städning en yta på några sekunder. Om någon degen har torkat till en styrelse eller yta som du har knådat, lite tryck på skrapan vanligtvis gör degen rätt off. Det finns egentligen ingen bra anledning att inte ha en deg skrapa, även om du inte baka bröd ofta. Om du gör piecrust, till exempel, kommer skrapan vara utmärkt för att ta bort små bitar av jordskorpan. Man kan också göra en händig städa upp verktyget när du har hackade grönsaker eller frukt. Du ser säkert många andra applikationer för en skrapa.

Kanske en av de bästa egenskaperna hos en deg skrapa är dess pris. En enkel rostfritt stål skrapa med ett trähandtag kan ofta köpas online för ca $ 2 $ (USD). Du kan hitta dem i butiker köket utbud av lite mer, kanske så mycket som $ 5-10 USD. Med tanke på deras användbarhet, även vid högre priser, deg skrapor är värda köksredskap och det är väl värt att äga minst en.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.