Vad är en deg Blender?

en deg mixer, även kallad KAKMÅTT, används för att blanda i smör i mjöl när du gör bakverk. Denna process kallas ofta för styckning, eftersom man tenderar att använda kyla och unsoftened smör, vilket resulterar i en flakier och ömmare pie eller bakverk crust. Om du gör piroger, kex, eller någon typ av konditorivaror, du kommer att ha en bra deg mixer till hands för att hjälpa dig att göra jobbet.

botten degen mixern är en u-form, med tre till fem böjda metalltrådar, genom vilken smöret kan skära in i mjöl, vilket resulterade i smulig, majsmjöl struktur som är mest önskade innan du lägger till en vätska. Toppen av degen mixern är vanligtvis en rak handtag, som kan vara av metall, plast eller trä. Hela formen ser ett U med en linje tvärs över den högst upp. En funktion bagare kan hitta praktisk när du använder en KAKMÅTT är en liten, förlängd fliken på ena sidan som du kan trycka med tummen i för större stabilitet inom skärande smöret och manipulera konditorivaror. Det ger dig också möjlighet att trycka lite hårdare, göra snabba arbete innehåller smör och mjöl. Du kan säkert komma undan med en deg blandare som inte har denna funktion, men många människor som ofta gör bakverk föredrar det.

Degen mixer kan mycket väl vara en av de bundna köksredskap att bli arkaiska vissa. Många människor blandar nu degen i en matberedare eller i en monter mixer istället. Dessa fungerar, men de är dyra. Ytterligare, du borde verkligen inte innehålla vätska i degen via matberedare eller mixer. Det är alltför lätt att overmix degen och skapa klibbig deg, vilket kommer att resultera i en hårdare skorpa. I dessa fall, åtminstone bort blandas mjöl, smör och ibland socker från processorn eller mixer och tillsätt vätskan med antingen ett par varv på handen för att snabbt införliva det, eller så kan du använda en deg mixer.

Om du inte har ett KAKMÅTT, eller någon typ av mixer, kan du använda en gaffel, två knivar eller till och med händerna för att göra konditorivaror. Men det finns ingen anledning att inte få en deg mixer. De är ganska sparsam, och du kan hitta billiga sådana, även i affären för $ 3-5 US dollar (USD). Om du vill ha en lite mer hållbar, inte minst med tummen trycka funktionen räkna med att betala omkring 10 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.