Vad är en Rabarber Crisp?

Rabarber chipsen är en dessert i skarpa familjen vilken dragen rabarber, en syrlig ört som brukar betraktas som en frukt, eftersom det används främst i desserter. På egen hand har rabarber en syrlig, skarp smak, men när den serveras med Streusel toppning används för att göra chips, är den variant av rabarber mognar, och resultatet en söt skål med inslag av ett bett. Rabarber är också bekant används i jordgubbar rabarber paj.

Chips är mycket enkel frukt desserter, kanske den enklaste frukt desserter göra mer än att bara äta frukt slätt. För att göra en skarp, kockar slänga ett lager av skivade frukten i botten av en smord stekpanna, och sedan toppa frukt med en Streusel blandning innan gräddning desserten tills Streusel bruna och frukten mjuknar. Som dessert kockar, den Streusel också blir väldigt krispigt och skarpa, vilket förklarar namnet.

Rabarber ser ut ungefär som selleri, med långa rödaktiga krispigt stjälkar, men bladen är stora, plisserade, och pil-formad, snarare än små och fjäderlätt liksom de selleri. När du väljer rabarber för bakning, företag, färgglada stjälkar bör väljas. Många producenter beskär inte bladen, som rabarber stannar friskare längre med löv på, men bladen är inte ätbara, och de borde putsas bort.

Även om rabarber kan kastas i pannan som-är några kockar vilja kasta den hackade rabarber med citronsaft, lite socker och en del mjöl eller majsmjöl till tjockare juice som kommer att lakas ut som rabarber kockar. Den Streusel topping innehåller lika delar mjöl, socker och smör, med tillsats av kryddor efter smak såsom kanel, muskot, ingefära, eller kryddpeppar, bland annat. Smöret kan antingen vara mjuka och skuren i de torra ingredienserna till en smulig blandning bildas, eller smält och rörde i med de torra ingredienserna.

Det här chipsen spelar inte sluta med rabarber. Kockar kan göra jordgubbs rabarber spröda eller hallon rabarber skarpa, till exempel att göra en naturligt sötare skålen med dessa bär. Andra frukter såsom äpplen är inte heller ovanligt tillägg till rabarber desserter. Rabarber chipsen kan också serveras med glass eller vispad grädde för att förbättra smak, och den kan ätas varm eller kall, även om många föredrar varm rabarber chipsen. Rabarber krispiga kan också vara beredda, frysta, och bakas vid ett senare tillfälle så att smaken av rabarber kan avnjutas när denna ört inte är i säsong.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.