Vad är en Pepperoni Roll?

En pepperoni rulle är ett mellanmål uppfanns i West Virginia, troligen gjorde den gruvarbetarna område kol som behövde en bärbar mellanmål som inte behöver kyla. Rullen del av pepperoni rulle består av ett mjukt vitt bröd, medan centern innehåller en käpp, några skivor eller något marken eller strimlad pepperoni. Smaken kommer från bakningen, när oljan från köttet suger i brödet. Denna process skapar en distinkt orange-röd fläck i slutet av rullen.

De flesta konton är överens om att pepperoni rulle uppfanns på Country Club bageriet i Fairmont, West Virginia, med Giuseppe "Joseph" Argiro. Även uppfinningen dag ifrågasätts ibland, det var mest sannolikt mellan det sena 1920-talet och 1940-talet. Fairmont, ligger i norra centrala West Virginia, är känd som "pepperoni rulla huvudstad i världen. " I den här regionen är pepperoni rulla allmänt tillgängliga i dagligvaruhandeln och servicehandeln. På grund av den regionala popularitet, kyrka och skolklasser ofta sälja pepperoni rullar för kapitalanskaffning.

Varianter av pepperoni rulle kan innehålla ost, grön paprika och tomatsås. Vissa recept innehåller strör topp med vitlök, salt, smör och parmesan. Den ursprungliga pepperoni rulle är liten, i allmänhet omkring tre gram i vikt, och kan ätas i rumstemperatur eller lätt uppvärmd. Några regionala restauranger serverar också rullar rostade, dela på en tallrik och toppad med Marinara och smält ost.

Vid den årliga West Virginia Three Rivers Festival i Fairmont, en pepperoni rulle bake-off hålls. Den hembakt rullar bedöms efter smak, utseende. Många område invånare har familjerecept att de vill hålla privat. Den pepperoni rulle är också bakat kommersiellt i West Virginia. . I andra delar av USA, avses med pepperoni rulla till en pepperoni Stromboli. Den pepperoni rulle liknar en italiensk calzone liksom Storbritanniens pasta eller korv rulle.

År 1987 drabbades pepperoni rulla industrin en utmaning när det amerikanska jordbruksdepartementet föreslagna förordningar som på nytt skulle klassificera de bagerier som tillverkat rullar in kött-förpackningsanläggningar. Delvis förhindras ingripande av den amerikanske senatorn Jay Rockefeller flytten. Den pepperoni rulle bagerier trodde att de strängare reglerna om kött-förpackning som sannolikt skulle ha satt dem i konkurs.

Den ursprungliga bageriet som producerade pepperoni rulla kvar i verksamheten. The Food Network skisserat Country Club Bakery 2004. Den amerikanska militären började med en version av en pepperoni rulle, heter en pepperoni ficka smörgås, i dess militära matransoner ges till soldater början under 2002. Den rullar som används av militären görs av ett företag i North Carolina.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.