Vad är en Pepper Grinder?

A Spice Grinder, eller peppar kvarn, finns ett kök är utformat för att mala färskt peppar det behövs från hela pepparkorn. Pepper slipmaskin kommer i olika former och storlekar, och kan tillverkas av trä, metall, glas, plast eller keramik beroende på estetiska. Många hushåll hålla peppar slipmaskin för överlägsen smak av färsk peppar, liksom fine dining anläggningar. Hem leverans butiker har ett urval av peppar slipmaskin alltifrån grundläggande praktiska modeller för att utveckla pryd dem som pryder samtidigt tjäna en funktion.

Pepper kommer från en vinstock som går från det latinska namnet för Piper nigrum och växer naturligt i södra Indien. Efter anläggningen blommor, tillverkar företaget små frukter, som kan torkas och användas för kulinariska ändamål. Dessa frukter är kända som pepparkorn, och de har länge varit prisade på säsong och livsmedel krydda. Odlas i Indien i århundraden, var paprikaväxten populära besöksmål liksom, när de insåg smak potential som peppar höll. Ursprungligen användes kockar en mortel att mala peppar, men runt det fjortonde århundradet, peppar grinder först dök, vilket gör arbetet mycket lättare. är A Pepper grinder urholkad så att pepparkorn kan lagras i den. Längst ner i kvarnen, flera skarpa knivar placerade och fäst vid en stång som vanligtvis kopplas till toppen av kvarnen. När toppen är påslagen, blir det spö, vilket gör att knivarna för att flytta. Paprikan dras in i blad och små bitar av pepparkorn är rakade bort och dyka från botten av peppar kvarnen. När tillräckligt peppar har mark, stoppar kocken vrida toppen, spara resten av hela pepparkorn för en annan måltid.

Alla kryddor smakar bättre när de är nymalet, därför att de får stanna hela tills det behövs hindrar dem från oxiderande och förlorar smak och arom. Av denna anledning många kockar upprätthålla en krydda kvarn i köket för att arbeta med kardemumma, kanel, gurkmeja och andra aromatiska och smakrika kryddor. Eftersom peppar används så ofta, bibehålla en separat peppar kvarnen är en utmärkt idé, och det låter också kocken att sätta ut den på bordet för gästerna att lägga peppar till maten, om de anser det nödvändigt. Genom slipning bara så mycket som kocken behov, en peppar kvarn försäkrar färska, zesty smak, och innebär att mindre av krydda måste användas överallt.

När söker en peppar kvarn, leta efter en kraftig en med skarpa, välgjord blad. Kontrollera att alla delar av peppar kvarnen passa ihop bra, eftersom små avvikelser kommer att resultera i en förlust av effektivitet. Försök att få en peppar kvarn som är så lufttät som möjligt för att färskhet, och du kanske vill överväga att få en kombination salt och peppar kvarn som gör att du kan skaka salt, för enkelhetens skull.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.