Vad är en Kebab Basket?

En kebab korg är en grillning verktyg som är utformat för att hålla shish kebab medan de är förberedda på grillen. Förutom att förhindra kebab falla igenom, kan en kebab korg har också sköra eller ömtåliga ingredienser som annars kan glida ur kebab spett. För den som vill göra en vana att grilla kebab, kan en kebab korg vara en mycket användbar förvärv. Dessa korgar är också liten nog att ta med på camping reser grilla över öppen eld.

Utformningen av en kebab korg är skapad för att ge människor möjlighet att få kebab i en trådkorg som snaps eller klipp stängas. I vissa fall kan korgen vara ungefär torget, utformad för att hålla flera kebab. I andra fall kan en kebab korg delas upp i fack, hålla kebab separat och som ännu uppvärmning. För att använda korgen, kockar öppna den, sätter in styckats kebab och placera kebab korgen direkt på grillen eller håll den över öppen eld eller glöd. I vissa fall kan en kebab korg vara utformad med fötterna så att den kan placeras direkt på en platta eller bord, så att kockar att tjäna kebab från korgen. Detta underlättar dränering från kebab, vilket minimerar fet eller oljig smak som ibland kan ansamlas vid grillning livsmedel sitta i ett fat eller skål. Kockar som inte vill ha en specialiserad kebab korg, många köksbutiker säljer grillning korgar i olika former och storlekar som kan användas för ett sortiment av livsmedel från kebab för fiskfiléer. När det gäller känsliga ingredienser som tomater, säkerställer en kebab korg att dessa ingredienser koka igenom utan att halka in på kolen. På grillar med breda lister, hindrar korgen också oturen att förlora en kebab som faller mellan spjälorna och på kolen under. Korgen kan också fritt utrymme på grillen genom att konsolidera livsmedel. Grillat korgar gör det också lättare att hantera grillad mat, eftersom hela korgen kan bara vändas för att exponera andra sidan av kebab för värme.

När du letar efter en grillning korg av något slag, leta efter en Robust konstruerad korg med handtag som förblir svalt så att den lätt kan greppas. Se upp för vinklar och vrår, vilka kan ansamlas mat och fett, vilket gör att grilla korgen svåra att rengöra. I en perfekt värld, skulle du kunna köra ditt grillning korg via diskmaskin eller blöt för att ta bort mat rester.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.