Vad är en Cherry Cordial?

ett körsbär hjärtlig är ett konditori behandla gjort genom att bifoga ett bevarat körsbär inuti en choklad skal. Cherryföretagen är normalt förvaras i hjärtlig, söt likör, socker eller sirap för en alkoholfri version, och resultatet är en mycket söt godis behandla med ett svagt bett från alkohol. Många andra frukter kan användas för att göra saft, även körsbär vara särskilt populära och choklad skalet kan göras från mjölk, mörk eller vit choklad, beroende på smak av konditor.

likören används inuti påfyllningen av körsbär hjärtlig är gjord av krossade hela körsbär som kan varit inlagd i sockerlag med alkohol, och sedan ansträngda. Resultatet är en mycket tät, sirapsaktig alkohol med en stark körsbär smak, artighet av mosad frukt och gropar. Körsbär finns bevarade i likören genom att vara halverade, urkärnade och uppvärmd kort i alkohol-blandning innan de förvaras i burkar eller krukor för användning i körsbär saft. Som ett alternativ halverats och urkärnade körsbär kan kokas i sockerlag och Jarred för en alkohol-fri version av körsbär saft. Dessa choklad är speciellt vanliga under semesterperioden, med många marknader medför en array runt december. De kan också ges som present eller som anges på fester med andra sötsaker, och folk kan koppla ihop körsbär saft med konjak eller annan alkohol som en efter middag behandla. Utanför semesterperioden, kan det ibland vara en utmaning att hitta ett körsbär hjärtlig i vissa regioner i världen.

Cooks kan göra körsbär saft hemma, förutsatt att de har tillgång till godis formar. Göra körsbär cordials kommer att kräva av konserverade körsbär i sockerlag eller hjärtlig och choklad passar till godis att göra. Chokladen smält och försiktigt borstade i formar i lager för att skapa ett skal, och skalen fylls med ett enda körsbär var, tillsammans med en klick sirap, och toppad med ett skikt av smält choklad som tätar skapa ett slutet pralin.

Termen "hjärtlig" är också särskilt används för att hänvisa till en familj av frukt likörer tillverkade av mosad frukt, socker sirap, och befästa alkohol. Som ett resultat kan "cherry hjärtlig" betyder både en fylld choklad, och en typ av alkoholhaltig dryck. Drycken är oftast för söta och starka för att konsumeras i stora mängder, och det kan erbjudas med en mängd saft antingen före eller efter middagen så att människor kan uppleva en liten smak. Cherry hjärtlig kan också blandas i olika drinkar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.