Vad är en Brandy liten drink?

En brandy AROMGLAS har blivit en ikon bild. De flesta människor ser dem i filmer, där de hålls av snorkigt rika på cocktailpartyn eller grubblande män i smoking jackor. Dock är en brandy AROMGLAS ett verkligt objekt, och har en verklig användning innehav konjak för läppja. Den brandy liten drink är ett cocktailglas har cirka 17 gram (502 ml) vätska när den är fylld till brädden . Glaset är bredare nedtill och smalare upptill för att koncentrera "näsa" eller doft av konjak. En brandy AROMGLAS har en kort stam och bred piedestal, vilket ger den en karakteristisk form. Den breda skål av glas, med plats för hand, som värmer upp brännvin som dricksvatten.

Brandy trädde i västerländska kulturen någon gång på 12-talet, förmodligen. Det är ett destillerat vin, och låter som något en VINHANDLARE gjorde som ett experiment. Destillering av vin och åldrande det i träfat sounds counter-intuitive, men i detta fall, det funkade. Handlare upptäckte att vin skulle vara mycket längre på detta sätt, och vattnet kunde läggas tillbaka in i brännvin när det var berusad. Tillsätta vatten aldrig fångats på, though. Folk gillade den mer koncentrerad smak av brandewijn -holländska för "eld vin"-och den destillerade versionen blev mycket populär med omkring det 14th århundradet. Som glasvaror blev mer populär i det 16th århundradet, var glasblåsarna letar alltid efter fler mallar att sälja, och brandy AROMGLAS troligen kom till någon gång under den tiden. "Liten drink," förresten, är en brittisk VARDAGLIGT UTTRYCK för en liten mängd alkohol i ett glas. När berusad "ordentligt", endast en liten mängd brännvin hälls i liten drink, och den hålls i handen så att konjak värmer från handens värme.

får en konjak liten drink också användas för att betjäna utarbeta drinkar, recept som är tillgängliga online. Flesta crystal beslutsfattare sälja någon version av konjak liten drink, stora som små, och de säljs även av standard glas tillverkare. En brandy AROMGLAS kan köpas enskilt eller i satser, i olika storlekar, och kan även användas för dekoration eller som en vas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.