Vad är en Balloon Vispa?

En vispa är ett kök verktyg som kan verka något oseriöst, men är faktiskt mycket användbart. En ballong vispa är en särskild typ av whisky, utformad med uppsvällda form som lämpar sig väl för flera kök uppgifter. Utverka ett sortiment av vispar gör matlagningen vissa livsmedel mycket enklare och mer lustfyllt. Många matlagning leverans butiker säljer vispar i olika stilar och storlekar, men om du bara kan köpa en visp, köpa en medelstor ballong visp, eftersom det kan användas i ett antal tillämpningar. En annan vanlig typ av whisky är den franska visp, som har ett smalt elliptisk form. En typisk visp är tillverkad av robust delar av metall loopas inuti ett stort handtag. Delarna är ofta separerade med en metallplatta för att säkerställa att vispa håller sin form. När en vispa förs genom livsmedel, trådarna införa luft i smeten samtidigt noggrant integrera alla ingredienserna. En ballong vispa är formad som en ballong i ett löst teardrop form som har förmåga att införa en hel del luft till en smet eller deg.

Vissa företag gör också vispar av silikon eller nylon, för användning med nonstick kastruller och bakeware. Silikon har lagt egendom värmetålighet, så det kan användas på spisen med lager och såser. Inte nog med att silikon fungera som en isolator, hindrar värmen från att resa till handtaget och bränt dig, kommer det också att inte smälta om de lämnas på spisen av en slump. En av de mer uppenbara ansökningar om ballong vispa slår ingredienser som grädde och äggvitor. För klassiska rätter som ängel mat kaka, är en ballong visp ett måste, eftersom det gör det möjligt att laga mat Vispa äggvitorna till perfekt konsistens, en massa luftfickor som kommer att förbättra prestandan av kakan i ugnen. En ballong vispa kan också användas för emulsioner såsom majonnäs, eller kombinera torra ingredienserna i en skål som ett substitut för siktning. En av de mer ovanliga användningsområden för en ballong vispa är ett tidigt stadium av bröd deg. Efter stora mängder mjöl har lagts till, en ballong vispa är opraktiskt. Men när brödet degen fortfarande är tunn och rinnande, kan ballongen visp användas för att grundligt integrera jäst, och att skapa luftfickor som kommer att förbättra smak och konsistens på brödet. Den kan också användas för att slå ägg och tunn hamrar som pannkakssmet.

Var noga med att tvätta en ballong vispa noggrant efter användning för att avlägsna alla spår av livsmedel om möjligt och hänga den torka så att vatten kan rinna från handtaget och alla kablar av visp. I vissa fall kan en vispa vara maskindiskas, men kontrollera vård riktningar innan du gör det antagandet. Förvara vispa på en säker plats där ledningarna är osannolikt att deformeras genom påtryckningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.