Vad är en Bakmaskin?

Ett bröd maskin är ett litet kök apparat som blandar, kneads, stiger och bakar bröd. De flesta är mycket enkel att använda, och har blivit allt billigare. Tidig bröd maskinmodeller var en sådan nyhet i slutet av 80-talet, att de ofta detaljhandeln för över $ 200 (USD). Idag kan du finna enkla modeller bröd maskin för cirka 50 dollar, och över tid, vilket gör ditt eget bröd kan spara pengar, särskilt om du kan avhålla dig från att äta den precis när den har bakat.

en grundförutsättning för något bröd maskinen med bröd recept speciellt anpassade för bröd maskinen. De flesta modeller gör en etta eller £ 1,5 (. 45 -. 68 kg) limpa. Du kan köpa några maskiner som kommer att göra en större kaka men dessa tenderar att vara dyrare och lite mer utmanande att hitta. Det är mycket viktigt att följa bröd recept för bröd maskinen till punkt och pricka och inte mycket. Skapa för mycket deg kan orsaka degen att svämma in på matlagning element och bryta maskinen.

Brödet Maskinen har en nackdel. Paddeln faktor som först blandar och sedan kneads degen kvar på botten, eller faktiskt ett slut på bröd när de har tagits bort. Detta kan leda till ett olyckligt hål i ena änden av ditt bröd som du tar bort paddel, och göra en del av bröd onyttigt för saker som smörgåsar. Ett sätt att lösa problemet är att ta bort bröd efter degen har stigit och grädda den i en vanlig bröd pan. Du behöver också göra detta om du gör formade bröd eller rullar. Det faktiskt inte lägga mycket tid att baka bröd på detta sätt, eftersom ett vanligt bröd maskincykel tar cirka tre till fyra timmar. Ett nytt tillägg till brödet maskinen är en bricka som automatiskt lägger till ingredienser vid knådning processen. Detta är särskilt användbar när du gör nötter eller bröd russin. Du kan lägga russin i bröd maskin med andra ingredienser, men de tenderar att bli hackad i små bitar genom blandning paddel. Lägga till russin senare, under knådande processen försäkrar du har russin bröd översållad med fina hela russin. För äldre modeller, du bara vänta tills knådning processen snabbt öppna locket och lägger extra så att de inte hackade upp.

De flesta bröd maskin stilar har timers, vilket betyder att det är möjligt att sätta in ingredienserna och tid maskinen så att den bakar färskt bröd på morgonen. Det kan vara en härlig sak att vakna till en ny kaka kanel bröd. Med det nya magasinet för att tillföra ingredienser, kommer du inte att få upp mitt i natten för att lägga russin eller nötter.

Många blir brödet maskinen en fantastiskt bekväm apparat. Det finns inget så bra som färskt bröd bakning, men de flesta människor inte har tid att stiga degen och knåda den. Detta sker i arbete ur processen.

Du bör notera att färskt bröd tenderar att gå inaktuella snabbt. Du kan stoppa denna process genom att se till att brödet är förpackade i plastpåsar, som kommer att förlänga sitt liv för ett par dagar. Du kan också köpa skärmaskiner, som att skära bröd bröd maskin. De kan hjälpa dig att få enhetliga skivor som du har om du köpt bröd från butiken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.