Vad är en Apple Divider?

Ett äpple divider är ett kök verktyg som är avsedda att göra det lätt att skära äpplen och päron segment samtidigt ta bort deras kärnor. Förutom att skära jämnt storlek, snygg segment, ett äpple delningslisten också bär den klara fördelen att styckningen hands-off, vilket minskar risken för livsmedelsburna sjukdomar. Många kök leverans butiker säljer äpple avdelare, och även om det kan verka som en lättsinnig kök leverans, om du själv gör en massa matlagning med äpplen och päron, kan du överväga förvärv av ett äpple divider.

Utformningen av ett äpple divider är ganska enkelt. Verktyget ser ut ungefär som en gammaldags vagn hjul sedd från ovan, med en rad skarpa knivar skapa ekrarna i hjulet. En ihåliga kärna i mitten av äpple avdelare fungerar som förbinder punkt för individen ekrar, och även delar av kärnan i äpplet bort som Apple har skurits av. Normalt ett äpple divider också har handtag, som ofta stoppad för ett lätt grepp. Om du vill använda ett äpple divider, kockar placera den på toppen av ett äpple och tryck ner smidigt. Bladen separat kärnan medan styckning även kilar av frukten. Äpplet kan vara skalade eller oskalade, beroende på personlig smak, och kilar av äpple kan också ytterligare skuren i bitar för saker som äppelpaj, spröda eller falla sönder. För folk som gillar att packa äpple kilar som tilltugg, ett äpple divider kan vara ett bra verktyg för fasthållning ett äpple effektivt, den kilar ska vara lätt sprutade med citronsaft hindra dem från att missfärgas.

De flesta Apple-avdelare är gjorda av rostfritt stål, och de är utformade som engångsdomäner verktyg, vilket innebär att bladen är inte meningen att slipas. Men om du använder ett äpple divider noga, kanske du tycker att det varar i många år, särskilt om stålet är stark och handtagen är tåliga. Tvätta alltid äpplen innan produkterna släpps ut genom ett äpple divider, och kom ihåg att ta bort eventuella producera klistermärken.

Liksom andra blad köksredskap, ska du hantera ett äpple divider noggrant. Även om det är svårt att orsaka för mycket skada med bladen, kan de göra en otäck skära i vissa situationer. Du bör också undvika att köra äpple avdelare genom diskmaskinen, eftersom detta kan dova bladen, vilket gör dem mindre effektiva. Du kan också hända att verktyget nytta för hand torkade efter tvättning för att eliminera upptäcka och risken för rost.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.