Vad är Water Noodles?

Vatten nudlar är billig pool leksaker av polyetylenskum. De finns i många olika längder och ljusa färger, och är populär för både barn och vuxna. Vissa vatten nudlar har en kärna som gör att du kan böja nudel i olika former som kommer att hålla, medan andra är helt enkelt rak eller något flexibla. Den lätthet med vatten nudlar gör dem utmärkta flythjälpmedel, och kanske en av de mest populära poolspel av allt är att hoppa i en pool ridande på en vatten nudel. Eftersom vatten nudlar måste hållas, de är inte tillräckliga säkerhet stöd till en början simmare. Det är lätt att släppa taget om en, speciellt när du spelar nämnda spelet. Även om det är bra för barn som inte simma bra att använda vatten nudlar, bör de inte användas utan annan säkrare vatten stöder som en flytväst, eller arm flytredskap, ibland kallas swimmies. Varje barn som inte är en säker simmare ska övervakas hela tiden under poolen spela med eller utan vatten nudlar.

Många tycker om vatten nudlar eftersom de är relativt små, jämfört med stora uppblåsbara poolen leksaker. De kan helt enkelt staplas i ett hörn eller lämnas att torka och sedan återinfördes nästa år. De är också mycket billiga. En enda vatten noodle får endast kostar ett par dollar, och man kan ofta köpa uppsättningar av vatten nudlar för mindre än $ 10 (USD).

tillgängliga anslutningar som tillåter dig att sätta på nudlar till galna eller praktiska former för flytande. Med anslutningar för vatten nudlar, kan du skapa flytande stolar, djur, eller en mängd andra former för massor av poolen kul. Anslutningar kan du fördelen av att ge barnen en möjlighet att inte bara simma utan även att utöva sin kreativitet med fånig synfältet.

Vatten nudlar har blivit så populär pool tillbehör som de har övergått i många vatten aerobics och vatten klasser motion. Några av de övningar med vatten nudlar omfatta använder dem som ett flytredskap medan sparka och trycka vatten nudlar ner i vattnet, vilket de naturligtvis emot. Detta motstånd är bra för styrketräning.

Om ditt barn inte används för vatten nudlar, eller har tillbringat en dag bad vid en väns hus, han eller hon kan påpeka en friktion utslag efter en dag av lek. Vissa barn verkar få ett litet utslag från användning av vatten nudlar, speciellt med vissa sorter som är mer porös och Scratchy. Du kan söka mjukare vatten nudlar till slut utslag, men oftast dessa utslag försvinner av sig själv efter några dagars användning av vatten nudlar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.