Vad är Powdered Sugar?

Florsocker är mycket fin socker känd av många namn. Det kan vara växelvis kallas Florsocker, florsocker, glasyr socker och 10X eller 4X socker. Denna söta behandla föredras i många applikationer baka eftersom det löser sig snabbt. Som namnet florsocker antyder är strösocker används ofta i olika former av glasyr.

Denna form av socker kommer från strösocker tillverkas av sockerbetor eller sockerrör. Det kan ha en extra ingrediens, majsstärkelse, som hjälper till att hålla sockret från klibbar. I grunden är strösocker mals till ett finare socker att göra pulverform.

De flesta människor som handlar för denna ingrediens i affären vet inte att det kommer i en mängd olika kvaliteter hänvisa till hur fint det är grund. 14X är normalt den högsta grind, men detta kan inte visas på etiketter, och för de flesta hem baka det inte är nödvändigt att köpa en specifik grind. Högre slipar göra lösas upp snabbare och kan vara mer lämpade för saker som vispgrädde. En annan klassificering för strösocker är fin och superfin. Denna beskrivning avser kornstorlek. Superfin Florsocker har mycket mindre korn än vad fint strösocker, men återigen, inte alla lådor eller förpackningar i butiker bära denna märkning.

Även florsocker innehåller majsstärkelse det fortfarande kan klunga ibland. Det kan hjälpa till att sålla sockret att få exakta mätningar av socker belopp och för att undanröja alla små klumpar som kan vara svårt att blanda in våta ingredienser. Detta steg är i allmänhet inte nödvändigt när det doppa saker donuts i strösocker.

Frågan om doppa tar upp en annan flitig användning av denna form av socker. Den kan antingen användas för att doppa saker som kakor och andra bakverk eller den kan strös på toppen av enkla kakor. Pepparkaka eller brownies kan vara delikat med lite strösocker på toppen, och frukost mat såsom franska toast kan komplettera med det. Prova våfflor med vispad grädde, Florsocker och färska jordgubbar som ett alternativ till våfflorna omfattas i sockerlag. om de flesta köper Florsocker i affären, är det möjligt att göra finmalt socker hemma. Detta kräver en mixer, strösocker och majsstärkelse. Med dessa ingredienser på sidan kan Florsocker göras i en knipa.

Att göra strösocker, kombinerar en kopp strösocker med ungefär två matskedar majsstärkelse i mixern (cirka 227 gram socker och 57 gram av majsstärkelse). Blend tills sockret når ett fint pulver. Låt sockret sitta i cirka 15 minuter innan du använder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.