Vad är Pear Tomater?

Pear tomater kan hänvisa till ett antal olika sorter av tomater, vanligen körsbär storlek eller bara lite större. De kan komma i olika färger, med gula och röda är den vanligaste. Namnet är inte svårt att förstå eftersom de flesta av dessa tomater har en distinkt päronformade, rund botten välväxt, med ett tunnare övre del.

Vissa sorter av päron tomater är ovanligt söt, och många stora artister, även när den odlas i kruka. De kan fortsätta att producera frukt från maj till oktober, speciellt om du bor i mildare klimat. De kan också odlas strikt för prydnads värde, men många som är fans av päron tomater föreslår att du missar poängen helt om du inte äter dessa typiska söta frukter.

De flesta päron tomater anses släktklenod sorter tomater. Heirloom kan innebära en del saker-oftast innebär det att plantorna populationssorter eller vänster för att naturligt pollinera av fåglar, bin och andra typer av insekter. Du kan också hand pollinerar, men det är oftast onödigt. Om du planerar att öppna pollinerar dessa vackra tomater, kanske du vill ha minst två anläggningar så att du får förutsägbara resultat och päron former du vill. Du kan använda päron tomater i en mängd olika sätt. De är perfekta serveras hela i sallader, eller skivade i hälften, men många är små nog att detta är onödigt. Många människor som växte upp på landsbygden återkalla dessa typer av tomater är konserverad helhet genom morföräldrar eller farföräldrar stor. Detta innebar färska tomater smakar skulle vara tillgänglig året runt.

Även typiskt folk tänker på päron tomater i små lagom stora frukter, det är en sort som är ungefär palm-sized. Det bär namnet på den svarta päron tomat och bara har en något oval form, och är djupt röd med små gröna striping överst. Vissa hävdar att svarta päron tomat är en av de mest utsökta släktklenod som du kan hitta, men många föredrar den mindre gult, orange och röda som är så estetiskt tilltalande och även sprängning med smak. Du finna flera sorter av päron tomater för växande. Om du inte är bra på trädgårdsarbete, kanske du vill använda startar (små anläggningar) för din första växande försök. Även en liten utomhus med mycket sol kommer att göra för de flesta päron tomat typer, glöm inte att vatten varje par dagar. Om du strävar efter kompletterande färger i planteringar, växande små paprikor i olika färger kan ge en härlig effekt. Växande paprikor runt tomater kan hjälpa till, eftersom detta kan hjälpa parera en del buggar.

För dem som saknar växande kompetens eller utrymme, leta efter vinstockar mogna, utan tvekan det bästa provsmakning mognadsprocessen metod, i din lokala mataffär. De är vanligtvis tillgängliga från maj och framåt. Du kanske kan få dessa tomater året runt om du kan hitta de odlas hydroponically eller importeras från andra länder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.