Vad är Low Acid Kaffe?

Låg syra kaffe är en typ av kaffe som när bryggt på normal styrka, register 5,0 eller mer på pH-skalan-de jämförande Vätejon koncentrera skala som identifierar baser och syror. Syran i kaffet kan sänkas i rostningsprocessen eller i bryggningsprocessen, och studier visar dessa metoder kan resultera i syra minskning med mellan 25% och 67% utan att påverka kaffets smak och arom. Flera företag erbjuder för närvarande låg syra kaffebönor i en mängd olika smaker. Låg syra kaffe anses särskilt fördelaktigt för dem som lider av sura uppstötningar eller gastrointestinala problem.

Vanligt kaffe brukar vara ganska sura, så det ökar produktionen av magsyra nivåer och minskar trycket i esofagus sphincter. Detta kan irritera magsäcken och orsaka eller förvärra matsmältningsbesvär, halsbränna och sura uppstötningar symtom. Låg syra kaffe hindrar en ökning av magsyra och en minskning av esofageal tryck, stoppa denna process vid källan. Mage irritation är kraftigt nedsatt, vilket resulterar i minskad gastrointestinal obehag. Den första metoden för att tillverka låg syra kaffe innebär särskilda rostning metoder för att minska syra med så mycket som 25% utan att ha en negativ inverkan på smaken. De två mest framstående amerikanska tillverkare av låg syra kaffe är Hevla och Puroast. Hevla använder en helt naturlig högtrycksånga och vakuum process utförs när kaffebönorna är fortfarande gröna. Den reducerar irriterande ämnen som bildas vid rostning av kaffe, minska syra-innehåll. Puroast använder också en helt naturlig proprietary process som inte använder tillsatser, inte manipulera kaffebönorna genom extraktion, och skapar inte de syror som påverkar magen.

Puroast har sponsrat vetenskaplig forskning om användning av sin låga syra kaffe. Färska studier genomförts av University of California i Davis visade att Puroast varumärket innehåller minst 50% mindre syra än andra märken. Consumer Research drog slutsatsen att 90% av dem som konsumerade denna kaffe upplevde befrielse från symptomen gastrointestinala av obehag.

Den andra metoden för att skapa låg syra kaffe innebär en enkel men tidskrävande kallt bryggningsprocessen. Regelbundna kaffe kan användas, och vissa tillverkare hävdar kall brygga resultat i upp till 67% mindre syra. Grunderna läggs till kallt vatten och får branta för 12 timmar, ofta över natten. När dekanteras, det resulterande koncentrat kan beredas som önskar lägga till hett vatten eller blandning med is. Special kall-bryggning maskiner finns också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.