Vad är Hearts of Palm?

Hearts of palm är grönsaker som skördats från den mjuka kärnan i en palm. De är mycket populära i Latinamerika mat och exporteras både färsk och konserverad till andra delar av världen. Frankrike är den största importören av hjärtan Palm, med centra export i flera latinamerikanska nationer inklusive Puerto Rico och Brasilien. Många vegetarianer användning hjärtan av palmolja i sina recept, blandningar av grönsaker för att göra sprider sig, äta dem vanligt, eller lägga hjärtan palmen till sallader.

Många vilda arter av palmer tjäna som källor för hjärtan Palm, inklusive kokospalmer, Acai palmer och Sabal Palms. Tyvärr dödar uttag av dessa träd, eftersom de bara har en stam, och extrahera den inre kärnan i huvudsak förstör trädet. Som svar på denna fråga, tämjdes flera palmer och föds upp speciellt för produktion av hjärtan palm. Dessa träd har flera stammar, så att jordbrukarna att skörda hjärtan samtidigt som resten av trädet för att leva.

Palmito och träsk kål är två alternativa namn till hjärtan Palm. Den vegetabiliska har en blek halm färg, och ett anbudsförfarande, delikat smak. När de är färska, kan hjärtan av palm vara lite skarp och krispigt, även konserverade hjärtan palm tenderar att mjukna. Den dyrbaraste delen av grönsaker är kärnan, som är särskilt söt och anbud. Både färska och konserverade hjärtan av palmolja är oftast skärs i bitar innan de säljs, för att göra dem lättare att hantera. i latinamerikanska köket, är hjärtan palm ofta marinerat eller kastas med dressing innan de läggs till i en sallad eller fat. Hearts of palm kan också användas i frukt desserter, att lägga till en ovanlig smak och konsistens. De kan också lätt stekta och kastade med pasta. Vissa kockar använder hjärtan av palmolja som kronärtskocka hjärtan, lägga till dem i sallader, pasta, pajer och andra rätter. Eftersom smaken är påfallande liknar en kronärtskocka, fungerar ersättning ofta ganska bra. Hearts of palm kan också blandas med andra ingredienser för ett dopp.

För en zesty och ovanlig sallad med hjärtan palm, toss spenat, hjärtan Palm, jordgubbar och valnötter i en stor salladsskål. Skapa en dressing genom kokning äppelcidervinäger, socker, citronsaft och salt i en kastrull på låg värme, whisking kontinuerligt tills sockret smälter. Dra dressing av värmen och tillsätt linfrö olja, vallmofrön, torr senap, paprikapulver och en liten mängd riven lök. Ringla över salladen och servera genast. Denna sallad även par bra med en krämig eller ädelost dressing.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.