Vad är Cornbread sallad?

Cornbread sallad är en skiktad sallad som är gemensam för den södra regionen i USA. Ofta beredda att använda överbliven Cornbread, är idén om kornbröd sallad att använda sig av vanliga livsmedel produkt att skapa något annorlunda och intressant. En Cornbread sallad är normalt serveras kall, vilket gör det till ett idealiskt val för varma sommardagar. Även recept för denna typ av sallad kräver olika ingredienser, en grundläggande kornbröd sallad kräver bara några få saker och tar väldigt lite tid att förbereda. En grundläggande kornbröd sallad recept börjar med kornbröd muffins eller kornbröd pone. Den kornbröd kan förberedas specifikt för användning i salladen, eller vara ett utmärkt sätt att presentera överblivna corrnbeaad på nytt sätt. Det Cornbread bör tillåtas svalna till rumstemperatur och sedan rasat in i en stor bunke. att komplimentera sönderföll Cornbread, en färgstark blandning av hackad röd, gul och grön paprika kan läggas till hackad grön lök och hackade tomater. Flera remsor av bacon bör stekt och avsättas rinna. Att lägga mer färg och konsistens, hela kärnan majs, bönor Pinto och strimlad cheddarost hjälper form flera lager av sallad. Att skapa dressing till sallad, användning majonnäs, gräddfil och en torr paket ranch dressing mix. Blanda alla tre ingredienser tillsammans och skall upphävas. När alla ingredienser är monterade är det dags att börja skapa de lager av kornbröd sallad. Bottenlagret bör rasat kornbröd. Lägg sedan blandningen av tomater, paprika och lök. Det tredje lagret kommer att innehålla Pinto bönor. I snabb följd lägga ett lager varje strimlad ost, smulad bacon och hela kärnan majs. Förbandet Blandningen läggs till toppen av kornbröd sallad när alla lager är på plats.

Vid utarbetandet av kornbröd sallad i en vanlig gryta maträtt, en uppsättning lager är vanligen tillräcklig. Det är dock möjligt att använda en smula skål att lägga till en andra omgång av lager på sallad. Den klarglas av bagatell skålen gör det lätt att se alla de olika färger i salladen. När Cornbread sallad monteras, bör den placeras i kylskåp att kyla i minst två timmar.

Serving the kornbröd sallad brukar genomföras på två olika sätt. Ett tillvägagångssätt är att blanda alla lager ihop strax före servering. Den andra metoden är att lämna lager intakt och ösa ut lagren på en sallad tallrik. Genom att använda den andra betjänar metoden är det lättare för gäster att ställa undan alla ingredienser de inte vill konsumera.

Oavsett vilken metod som betjänar, ger kombinationen av ingredienser ett spektrum av smaker som är perfekta för en kall måltid på en varm dag. Om tiden är begränsad, är det möjligt att förbereda ingredienserna för varje lager i förväg och förvara dem i kylskåp med separata lufttäta behållare. Den Cornbread sallad kan monteras på mindre än fem minuter och återvände till kylskåpet för en halvtimme eller så, ger smaker av ingredienserna en kort tid för att blandas före servering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.