Vad är Coca-Cola Cake?

I södra tradition att använda ingredienser till hands för att skapa något speciellt, Coca-Cola-kaka är säkert ett fint exempel. Denna chokladkaka recept har funnits i flera år, och dess popularitet vaxer och avtar, främst därför tanken på en läsk i en kaka är en konstig en. Men är det Coca-Cola kaka en behandling som inte smakar mycket likt cola, men inte smaka som en ovanligt fuktig chokladkaka.

ingredienserna till Coca-Cola kaka är enkla: 2 koppar unsifted mjöl 2 koppar socker, 2 klubbor smör, 1 kopp Coca-Cola, 3 matskedar kakao, 1 /2 kopp kärnmjölk, 1 tsk bakpulver, 2 ägg, slagen, 1 msk vaniljsocker, 1 1 /2 cups miniature marshmallows.

Sikta mjölet och sockret i en skål. Värm cola, smör och kakao till kokpunkten och häll över mjöl och socker blandningen. Lägg kärnmjölk, läsk, ägg och vanilj och blanda väl. Rör i marshmallows. De kommer flyter upp när du lagar mat. Häll i en oljad och mjölat, avlånga bakning Pan. Grädda i 30 till 35 minuter vid 350 grader Celsius (177 grader Celsius), eller tills en tandpetare införas i mitten kommer ut rena. Frost medan kakan fortfarande är varm. När kakan är baka, blanda ihop isbildning. Tömma en låda av Florsocker till en heatproof skål. Heat 3 /4 kopp smör, 3 msk kakao och 6 msk Coca-Cola till kokning. Lägg till denna blandning till Florsocker. Beat väl och tillsätt 1 kopp hackade nötter och rör om ordentligt. Utspridda över varm kaka. Den varma icing hjälper smälta marshmallows, skapa en SENTIMENTAL toppning.

The Coca-Cola kaka recept är nästan idiotsäker. Det visar sig väl, och gör en fuktig kaka. En kock kan lägga till mer kakao till både grädde och smet, mer choklad smak. Detta är ett underbart recept på början eller unga kockar, eftersom det är nästan alltid lyckas. Det är perfekt för picknick eller middagar husmanskost, och de flesta älskar det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.