Vad är Chicken Piccata?

Kyckling piccata eller kalvkött piccata är en traditionell italiensk maträtt, ofta på italienska restauranger. Piccata översätter till pikanta eller spritsighet, som i en definition betyder syrlig eller zesty. Kyckling piccata har en syrlig sås med traditionella tillägg citronsaft, vitt vin och kapris. Det är också ganska lätt att tillaga, särskilt i små serier. P

Kyckling piccata görs ofta i stället för kalvkött piccata eftersom det är billigare, och många föredrar att inte äta kött eftersom de anser odlingsmetoder för kalvkött är grym. Det är också bra att använda fläsk i stället för kyckling eller kalvkött. Vegetarianer kan förbereda skålen med tunna skivor av tofu, eller äggplanta. Dock kommer kött substitut inte producera en mycket rik sås.

Med hjälp av mycket tunna skivor av kyckling är viktigt att verkligen bygga skålen. En halv bröstet bör vanligtvis horisontellt skivas i hälften och sedan bankade med en hammare tills skivorna är ca en 1 /8 av en tum (ca ,31 cm) tjocka. Eftersom de flesta av oss inte exakt mäta vår mat, det bästa sättet att sträva efter önskad tunnhet är att bulta köttet tills det är nästan genomskinliga eller se igenom.

Pounding köttet till önskad tunnhet är förmodligen den mest tidskrävande process i byggandet av kyckling piccata. Man kan säkert göra det kvällen innan, men köttet ska sedan kallt igen. Man kan också minska röran, genom att placera möts i en plastpåse, eller genom att placera det mellan två lager plastfolie. Man bör iaktta försiktighet vid arbete med rått kött, eftersom den ibland harbor salmonella eller E. coli. Var noga med att tvätta alla ytor som används under bultande process, och särskilt tvätta händerna i minst 30 sekunder med varmt vatten efter hantering av rått kött. är Hönan sedan muddras i en blandning av mjöl, salt och peppar. Överskott mjöl bör dammas av. I medelvärme pan, tunna skivor av kyckling Cook mycket snabbt, ca en minut eller två på varje sida. Överkokning köttet kan förstöra kyckling piccata, vem som verkligen vill äta läder med citronsås? När kycklingen är kokt i en skvätt olivolja, vitlök och tradition salvia tillsätts. Om man är ett fan av kapris, kan de också läggas vid denna tidpunkt. Kapris är brined gröna bär hittades under större delen av Medelhavet och är lätt tillgänglig i USA. När vitlök blir genomskinlig, vin och citronsaft tillsätts deglaze pannan och ger en härligt syrlig sås. Köttet skall kombineras med såsen och kokt på svag värme i cirka en minut så att köttet kan bli infunderas med såsen: s smaker.

Vid beredningen av kyckling piccata, bör man iaktta försiktighet när du lägger till vinet till en skålen över en öppen låga. Det kan lätt flamma upp, särskilt om alla viner spill på brännaren. Så lägg med omsorg. Om man förbereder kyckling piccata för en stor grupp, stekning processen kan göras i flera omgångar, medan köttet håller varmt i en 200 ° F (93. 33 ° C) ugn.

p

Kyckling piccata kan serveras med ris eller pasta som en sida skålen. Det är speciellt bra med ris pilaff. Ångad eller stekta grönsaker like summer squash även par bra med kyckling piccata. Totalt, inklusive prep tid, tar skålen ca 20 minuter att göra, så det verkligen är en snabb och välsmakande sätt att få middagen på bordet. För en liten tillsats av flärd, tillsätt några kvistar persilja på toppen innan talan skålen på bordet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.