Vad är Cherry Peppers?

Cherry peppar är en liten, söt och mild till medium peppar som fått sitt namn från dess form och utseende. Helt mogna körsbär paprika är en läcker klarröd, härligt runda och ungefär lika stor som ett körsbär tomat. De flesta Cherry paprikor är inte mer än en tum till två inches (2. 54-5. 08 cm) i diameter. Du kan hitta russinen peppar märkt som de ungerska Cherry peppar, eftersom de är populära i ungerska rätter.

Cherry paprika är en idealisk storlek för inläggning eller saltning, och de också för ett utmärkt garnering på ett fat . De bör inte ses som enbart bra för betning eller för dekoration, eftersom de är ganska välsmakande. Även betning är förvisso ett lönsamt sätt att behandla körsbär paprika, anser skär dem i halvor för grön eller sallader pasta. Du kan använda antingen picklade eller färsk paprika för detta ändamål. De är också utmärkta lagt till tre Bean sallader, på pizza, eller sötsura rätter. En populär trend med körsbär paprika är att göra friterad knäppar. Dessa är normalt paprikor som har varit fylld med ost, bestruket och stekt och du kan enkelt Pop dem i munnen. Påfyllning av Cherry pepper du enkelt om du tar bort stammen. Alternativt kan du saker eller fyll dem genom skärning av dem på mitten. Om du vill minska fetthalten i din peppar rätter, istället för fritering, anser halvera körsbär paprika och fylla dem med lite ost och brödsmulor, och sedan baka dem. Dessa ljusa små pärlor inspirera en mängd uppstoppade eller fyllda recept, och är den perfekta storleken för en amuse bouche eller förrätt. De kan också vara tärnat som del av en färsk salsa eller bildar en intressant kontrast till tomatillos, vilket är ungefär samma storlek och används i de flesta recept salsa verde. Du ibland hittar gröna körsbär paprika, vilket innebär att de har skördats innan de var mogna helt. Vissa tycker att dessa läckra och andra upplever att de inte fångar sötma av röda körsbär peppar. Dessutom är värmen från Cherry peppar kommer att variera, och det är en bra idé att smaka dig paprika se är att du har köpt medium eller mild sådana. Om peppar smak för het för skålen du planera, ta bort fröna normalt minskar värmen.

Cherry paprika kvar några av de mest populära paprikorna att växa på hemmaplan eftersom de inte kräver ett stort utrymme. De behöver full sol, och bör definitivt inte planteras förrän efter sista frost av året. Frost kan döda unga plantor ganska enkelt. Även om det är sällsynt, kan olika arter av paprika vara korspollinerade av bin. Om du hoppas på ganska mild paprika, se till att inte plantera dem bredvid de heta, eller du kanske sluta med varm paprika istället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.