Vad är Champinjonsoppa?

svampsoppa är en soppa med svamp. Det finns många olika typer av svamp soppor. Cream of svampsoppa är mycket populär och är kommersiellt tillgängliga på burk eller kan göras hemma. Den grundläggande metoden för att göra hemmagjord kräm av svampsoppa är att saute ren, skivade färska champinjoner i en skål med salt och peppar tills just anbud. Sedan i en pott är smält smör innan du lägger mjöl tjockna det. Efter en tjock slät pasta kallas Roux bildas lätt grädde tillsätts för att skapa basen grädde soppa. Den sauterade champinjoner läggs till grund för att fullborda den grundläggande grädde recept svampsoppa.

Mushroom kycklingsoppa sker vanligtvis med hackad, stekta champinjoner och lök plus hönsbuljong och små bitar av kokt kyckling. Förutom salt och peppar, en liten mängd smaksättning såsom muskot eller curry som får läggas till. Vissa kockar vilja lägga till grönsaker, såsom tunt skivade morötter för att sjuda i soppan tills de är mjuka.

Korn svampsoppa recept kan använda grillad snarare än stekta champinjoner att lägga till en rökigare smak. Andra grillade grönsaker som lök och paprika kan läggas till. Konserverade tomater och kyckling-eller grönsaksbuljong kan bilda soppan bas och vitlök och lagerblad kan ingå i kryddningen för att få fram den smak av kärnor av korn. Färsk persilja är också ofta läggas till svamp kornsoppa.

svampsoppa ingredienser kan också elegant med olika typer av svamp som porcini och shiitake tillsammans med den vanliga knappen sorten. Vin kan läggas tillsammans med buljong, vitlök och kryddorna, t. ex. rosmarin eller dragon. En kil av citron och garnera med hackad gräslök kan lägga till färg till soppan. Mushroom soppor kan också skapas med matrester som kokta grönsaker, ris och även fisk eller kött. Förkokta livsmedel bör läggas i slutet av tillagningen för att hindra mosig, överkokt mat i soppan.

burk kräm av svampsoppa är en bekväm mat att ha eftersom det kan göra en sammanfattning, varm lunch tillsammans med en smörgås eller sallad. Förberedelse soppan är lika lätt som att lägga på burk innehållet i en kastrull och sedan gradvis blanda i en soppa kan vatten. Förkokta överblivna livsmedel kan läggas till konserverad soppa för de sista minuterna av sjudande att skapa en tjockare, heartier soppa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.