Vad är Bistro glasögon?

Bistro glasögon dricksglas avsedda för, eller att återspegla stil, en semi-casual restaurangmiljö. Termen används i huvudsak för att täcka en rad dricksglas, även om det oftast hänvisar till en grundläggande glas. Bistro glasögon får användas för sprit, öl, juice, och även vin. En bistro är en typ av café som syftar till en mid-level kundkrets. Bistroer är avsedda att vara överkomliga och inte ha den hotfulla miljön i många formella restauranger. Bistros är mycket spritt i Frankrike, där de är specialiserade på opretentiösa, rejäla måltider. I Amerika har de blivit allt populärare, erbjuder ett alternativ till den traditionella "Greasy Spoon" diner, utan att vara orimligt dyrt eller krävs en formell klädsel.

Bistro glasögon, alltså den typ av glasögon som man kan finna på ett sådant ställe. Vanligtvis enkla glas, kanske med vissa grundläggande mönster, är bistro glasögon avsedda att vara trevligare än plast eller extremt billiga glasögon, men inte så trevligt att bryta ett skulle vara en tragedi för en restaurang eller hemma. En bistro glas är den typ av glas man skulle gärna använda för att tjäna vatten, juice, te, eller något annat antal drycker-spara trevligare glas för vin och drinkar.

De flesta vanliga, bistro glasögon är grundläggande dricksglas av det slag som används för att tjäna apelsinjuice, eller kanske cocktails i en ganska avspänd inställning. Vissa bistro glasögon använda enkla mönster, såsom geometriska gropar eller vågor, att klä upp utseendet på glas och ge det en struktur för grepp. De flesta bistro glasögon är ett enkelt klarglas, men vissa använder färgat glas för att ge en känsla av exotism och för att liva upp sitt utseende.

Bistro glasögon Vanligtvis ligger i kostnad från en eller två dollar (USD) någonstans kring 10 USD, beroende på vilken typ av glas. Många Dryckeskärl leverantörerna erbjuder mid-range versioner av klassiska glas former att de etikett som "bistro glasögon" för att ange sin nivå av kvalitet och mångsidighet för användning. Därför är det inte förvånande att finna bistro glasögon som även whiskey glas, glas pilsner, glas martini, och även olika vinglas. Även specialiserade former, dock, till exempel en Riesling eller Chardonnay glas, sällan kostar mer än 10 dollar.

Bistro glasögon är perfekta att ha tillgängliga som extra Dryckesaccessoarer för underhållande stort antal människor, att ta ut för barn, eller helt enkelt fungera som ett prisvärt alternativ till dyrare glas. De är en underbar kompromiss mellan luddiga glas som kommer att spricka av temperatur skift och går sönder och dyra glas som kan vara ur en budget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.