Vad är Bavarian Mints?

Bavarian myntverk är svåra att beskriva utan att ge en möjlighet att smaka först. Enkelt uttryckt, bayerska myntverk är bitar av choklad med mint smak. Ej att förväxla med vanlig choklad myntverk, bayerska myntverk är krämig i smak och konsistens, inte hårt, och helst innehålla en perfekt balans av mint och choklad smaktillsats. Bavarian myntverk är en typ av godis som bokstavligen smälter i munnen.

Tillverkas bayerska myntverk vanligen ut i antingen mjölk eller mörk choklad sorter. Homemade recept kan vara varje sort och i allmänhet kräver införande av sötad kondenserad mjölk, som ger den candys krämighet. Antingen sort finns mycket tilltalande för de som uppskattar en blandning av mint och choklad. En av de mest populära bayerska myntverk som någonsin sålts tillverkades av House of Bauer. Även ägandet har bytt ägare, de bayerska myntverk tillverkas fortfarande.

skillnad tunn myntverk, som är platta och vanligen skiktad, bayerska myntverk är tjockare bitar av godis som vanligtvis kub formad. Ingredienserna i bayerska myntverk blandas snarare än lager, vilket gör varje bita en balanserad blandning av krämig choklad och mynta. Myntverket smaktillsats i bayerska myntverk skiljer sig, men inte stark och bör skiljas från chokladsmak.

Många olika versioner av bayerska mynta recept finns, men endast genom experiment kan man hitta just den rätta för deras individuell smak. Det mest konsekventa ingrediens omfattar choklad, sötad kondenserad mjölk, pepparmynta smakämnen, smör och vanilj extrakt. Väljer att använda söt eller halvsöt choklad, mjölk eller mörk choklad, är en fråga om personlig preferens.

Processen att hemlagad bayerska myntverk kräver en dubbel panna och en ugnsform. Med den valda valda ingredienser och smält i ett vattenbad, de hälls i en skål för kyla och senare skärs i små fyrkanter. Du kan välja från en mängd olika recept i valfritt antal godis kokböcker eller från en mängd källor på nätet. På samma sätt kan du välja att använda blandningen för bayerska myntverk på olika sätt. Till exempel genom att hälla blandningen i en större pan för ett tunnare lager, kan du använda små cookie fräsar skapa dekorativt formad bayerska myntverk för speciella tillfällen.

bayerska myntor är verkligen en önskad smak. Om du gillar kombinationen av choklad och mint i glass och kakor, kommer ni flesta säkert njuta Bavarian myntverk-oavsett om du gör dem från grunden eller köpa en låda av tillverkade sådana. Inte alla chokladtillverkare göra Bavarian myntverk, men många gör, så kontrollera med din favorit om du vill beställa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.