Vad är torr hoppade Beer?

Humle klättrar vinrankor, som är torkad och läggs till öl när det är bryggning. De har en naturligt bitter smak som hjälper till att motverka sötma av övriga öl ingredienserna. Beroende på mängd och typ av humle man använder under bryggning, får du mer eller mindre av arom, smak och bitterhet i slutprodukten. Om du känner humle, du hittar dem djupt aromatiska , och när de är kokta i bryggningsprocessen, tenderar de att inte ge så mycket bitterhet, eftersom de inte släppa oljor detta som skapar det skarpare smak. I detta syfte, även om bryggerierna använda humle medan matlagning öl, kan de också göra torr hoppade öl.

Torr hoppade öl är i huvudsak öl som torkad humle tillsätts behållare som gallon eller liter tankar, efter öl är avslutad tillagning. Det tar lite mer finess att torka hoppade öl hemma om du häller öl direkt på flaskor. Du skulle bara lägga till en mycket liten mängd av torr humle till varje flaska.

Lägga torr humle för att skapa torka hoppade öl ger mer smak och arom på öl, men inte lägga till bitterhet. Eftersom humle inte kokas de inte ut så mycket av sin eteriska oljor. Detta skapar underbar doft och en la ljus för stark smak av humle.

Somliga klagar på att torka hoppade öl tenderar att smaka lite fetare än vad öl utan tillsats av humle i den sista processen. Det är en bra idé att leta efter humle som är mildare och har en lägre oljehalt. Det finns många sorter att välja mellan, inklusive Cascade (inte att förväxlas med rengöringsmedel), Crystal, Willamette och East Kent Golding. Om du inte använder fat, är det lättare att lägga till några torra pellets, istället för att försöka grejer humle i långa halsar öl. Vissa lägger till några pellets till öl blanda precis innan buteljering så blandningen skingras något och orsakar mindre sediment i flaskorna. Du hittar torr hoppade öl säljs ofta i olika Ales. Ales, särskilt blek sådana, i allmänhet är mindre bitter men har en distinkt hop smak och arom. Det finns många varumärken att försöka. Några av de mest kända av den torra hoppade öl som Sam Adams Pale Ale, Sierra Nevada Celebration Ale och Anchor Liberty.

är några hem bryggare befarar att torka hoppade öl inte är säkert att dricka eftersom humle kokta. De flesta bryggerier avfärda detta begrepp. De hävdar att både alkohol och jäst som finns i öl skulle minska de bakterietillväxt på humle. Hem bryggerier bör vara noga med att följa ren praxis, och särskilt sterilisera alla kärl som de planerar att lagra alla typer av hemlagad öl i, att minimera potentiella bakteriell kontaminering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.