Vad är pergamentpapper?

pergamentpapper är en tung vitt papper som används till bakning. Många kockar vill linje bakning grytor med pergamentpapper dess dubbelsidiga non stick yta motstår både fukt och fett. Livsmedel kan också vara inslagna i papper, som de franska sv papillote eller i pergament . sv papillote Metoden används ofta för matlagning varmrätter såsom lax och kyckling, men frukt och grönsaker kan också kokas på detta sätt. Semi-transparent pergamentpapper skifte ångor den mat som man bakar i ugnen. En papillote mat finns i många exklusiva franska restauranger.

Wax papper är inte detsamma som pergamentpapper, trots att båda kan säljas i kartong paket med en tår remsa. Pergamentpapper kommer även i förpackningar vikta ark. Pergamentpapper är inte överdragna med vax och mer moderna versioner har ett silikon beläggning som gör det värmetåliga samt icke-stick. Vaxat papper, å andra sidan, aldrig bör användas i ugnen, eftersom dess vaxartad beläggning tenderar att röka och bränna. Även pergamentpapper är inne i ugnen, ska det inte användas i gassande temperaturer, på en grill eller i en brödrost ugn.

pergamentpapper är också populär som en liner till bakning ark för att hindra cookies, scones och kakor fastnar i stekpannan. Använder foder pergamentpapper kan också bidra till att hålla bakning kastruller fri från fläckar som choklad och kola. Kakor är ofta lättare att ta bort från pergamentpapper-klädda sitsar och detta ersätter behovet av att fett och mjöl kastruller kaka.

p

pergamentpapper kan formas till en kon, fylld med glasyr och användas för att dekorera tårtor och kakor när toppen på konen klipps. Det är också möjligt att skära stencilen former från papper och placeras på toppen av kakorna och strö florsocker ovanpå för att lämna ett mönster när pergamentpapper tas bort. Du kan också lägga till bitar av pergament papper på kanterna av en platta du icing en tårta på och sedan ta bort tidningarna få ren serveringsfat. För ett roligt sätt att ge bakade kakor till andra, slå in dem i ett nytt ark av pergament papper och fäst det med garn, rafia eller band.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.