Vad är kafferosterier?

kafferosterier kan definieras på två sätt. Varje definition hänvisar till processen att ta mogna gröna kaffebönor och förvandlas till den bruna eller svarta kaffebönor, som sedan marken och används för att göra kaffe. Den första definitionen av kafferosterier är att de är proffs som får bönorna i stora kvantiteter och utveckla steka gånger för att uppnå vissa typer av smaker. Den andra kan hänvisa till ett antal olika maskiner, eller ibland de människor som använder dem, som kan användas i hemmet för att skapa kaffe stekar i mycket mindre serier.

Rostning ske i stor skala anses vara en konstform som många kafferosterier. Grillar måste först få ett utbud av god kvalitet bönor, och de sedan använder stora rostning maskiner för att skapa så kallade olika "stekar. " Dessa är förpackade och säljs på plats, eller de kan levereras till ett antal företag där de antingen säljs direkt till kunderna i böna form, eller bryggt i läckra kaffedrinkar.

Några kafferosterier arbeta i bakgrunden, och lokalisering av anläggningar är inte allmänt känt. Andra gillar Starbucks ® har fulländat processer som är så populär, den exakta stilen de gör kan vara rostade specifika specifikation i varje växt företaget arbetar med, innan kaffet transporterades till Starbucks ® och andra platser. Nivån of fame kafferosterier erfarenhet varierar, men när dessa människor eller företag funktionen särskilda populära stekar, kan det vara ett viktigt försäljningsargument i kaffe. Den andra typen av kafferosterier, eftersom många människor skulle vill prova denna konst hemma, enkla eller komplicerade maskiner, som finns i olika prisklasser. Teoretiskt är det möjligt att rosta kaffe hemma i en stekpanna, helst gjutjärn, på stovetop, eller i ugnen på några cookie ark. Vanligtvis en varmluftsugn rekommenderas eftersom det tenderar att cirkulera luft och bönor koka jämnare. Hem rostning gång var standard när det gällde att göra kaffe, så detta är egentligen en återgång till den mer klassiska kaffe förberedelse.

Jämförelsen med förr kan sluta med många av de moderna kafferosterier tillgänglig. Några av de finare dem kostar cirka ett par hundra amerikanska dollar (USD) och något likna Rotisserie eller ugnar brödrost. Andra är gjorda med cirkulerande trummor som håller bönorna rörelse som värme som tillämpas. Utan tvekan det minst "avancerade" av dessa maskiner, som vanligen kostar omkring 30 dollar, är en spis toppmodell, som mycket liknar en popcorn Popper för spisen. Människor crank ett handtag för att stänga av bönor som de lagar mat på elden, vilket säkerställer en jämn fördelning av värme till varje böna.

En av de modeller kaffe roaster tillgänglig kan steka ungefär ett halvt pund till kilo kaffe på en gång, och varje typ kan kräva mer eller mindre övervakning. Stovetop modeller behöver vanligen konstant övervakning och åtgärder, medan en del av trumman typer helt enkelt att kalla för att fastställa en knapp till önskat steken. Några experiment behövs för att få de mest gynnsamma rostar och rostar kaffe av professionell typ påminna sina amatör följeslagare att god rosta kaffe kan bara komma från bra bönor. Således människor ska shoppa för att hitta den högsta kvaliteten färska kaffebönor till salu.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.