Vad är gröna tomater?

Gröna tomater kan hänvisa till tomater som inte har lyckats tillräckligt mogna, eller finns det flera typer av tomater som är en ganska grön färg när de är mogna. Denna andra grupp omfattar tomater som den gröna zebra, grön ananas, gröna druvor, grön jätte, och limegrön sallad tomat. Det är viktigt att förstå skillnaden mellan denna grupp och omogna tomater, eftersom de har olika användningsområden i recept.

Gröna tomater som den gröna zebra lägga otrolig färg och intresse för mat. Den gröna Zebra har ofta gula ränder och får ungefär lika stort som romerna tomat. När dessa tomater är mogna, kan du använda dem för att skapa färgvariation i rätter som Caprese sallad, tjänar dem på smörgåsar eller lägga till dem i ganska grön sallad. De är vackra i sallader som enbart består av tomater, du kan du använda rött, orange, grönt, gult och lila tomater av färg, kontrast. När folk menar omogna tomater när de hänvisar till gröna tomater, de kan bli frustrerad över att deras tomater inte har mogna i tid. Kockar med massor av recept på sidan hittar dessa gröna tomater inget hinder. Naturligtvis ligger Stekta gröna tomater omedelbart att tänka på, en delikatess från den amerikanska Södern som prisas för krispighet och pikant smak. Du kan också ättikslag gröna tomater och de kommer att ge en tårta plus många recept . Omväxlande, ett recept uppskattas av många är grön tomat köttfärs. Till skillnad från traditionella köttfärs, grön tomat variant vanligtvis inte innehåller talg. För vegetarianer eller de som vill minska fett, eliminera talg, men fortfarande med köttfärs sprudlar smak är mycket önskvärd, särskilt när du gör semestern pajer och tårtor. I stora gårdar, finns massor av tomater plockas när de fortfarande är gröna och lagras med eten att öka mognadsprocessen. Dessa kanske inte smakar lika bra som tomater som är vin-mogna, och många människor kommer att betala ett högre belopp för att få vinrankorna mogna tomater som ofta är sötare. T

Om du vill mogna tomater istället för omogna gröna tomater, kan du använda vissa metoder hemma mogna dem inomhus. Förvara tomaterna borta från ljus, kan du lager dem i rutorna om du har en hel del av dem. När de mognar, producerar tomater egna eten, vilket kommer att öka mognadsprocessen. Om du har några tomater som du vill att mogna, kan du placera dem i en plastpåse, eftersom påsen kommer att hålla eten cirkulerar runt dem. Om du verkligen vill påskynda saker och ting, placera en redan mogen tomat i påsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.