Vad är en stönande styrelse?

Som ett populärt och nyckfull term för en buffé är stönande ombord på en favorit alternativ när det gäller mat som tjänstgör vid familjehögtider och liknande, middagar kyrkan och i många familjevänliga restauranger. Med en avslappnad luft och löftet om en riklig mängd val, stönande styrelser ge enkel tillgång till all den mat poster samt tallrikar, bestick och servetter.

organiserar en stönande styrelse vanligtvis uppnås genom att placera liknande objekt i samma del av utrymmet. Cold sallader och dekorationer är normalt placerade i ena änden av den suckande bar, tillsammans med val av salladsdressing. Nästa alla klippa och färsk frukt är satt på plats, tillsammans med servering gafflar och skedar som gör det möjligt att snabbt spjut eller doppa den skurna frukten. Generellt kan denna del av jämmer baren innehålla någon typ av kylmedel, såsom en bädd av is under den servande containrar. Detta hjälper greenerna att vara skarp och frisk under hela evenemanget, liksom att hålla frukten kylas till exakt rätt temperatur. Som suckande styrelse flytta objekt på att livsmedel som serveras varma, en mängd kokta grönsaker visas vanligtvis bredvid i arrangemanget. Ofta kommer den värd tillhandahålla ett brett utbud av grönsaker, var noga med att blanda färg och konsistens. Dessutom är vård vanligen fattas om att införa gott om grönsaker och stärkelserik alternativ, som gör det möjligt för personer som ser på deras kolesterol och kolhydratintag för att fortfarande njuta av massor av god mat.

Efter den heta grönsaker, ett urval av kött är vanligtvis tillgänglig. Vanligtvis kommer ett fint arrangerat jämmer ombordfunktion alternativ för både rött och vitt kött, med lite stekt ex, andra bakad eller stekt. I en tid när många människor försöker att välja hälsosamma alternativ på en buffé är det inte ovanligt att mer än en kyckling och fisk erbjuder, tillsammans med minst ett magert rött kött. I allmänhet kommer kött och heta avsnitten grönsaker innehåller någon form av uppvärmning, för att hålla val varm. Avlånga skavning rätter är inte ovanliga sevärdheter på en avslappnad stöna styrelse. P

bröd är normalt som en del av den suckande styrelsen också. I vissa fall är det bröd placerats efter kött, medan andra gånger kan de fungera som en buffert mellan kall och varm mat. Desserter, tillsammans med drycker, som vanligtvis placeras bort från de största stöna styrelsen. Men när stönande styrelse sätts upp i hemmet, kan desserter och drycker placeras i ena änden av linjen. Denna ordning gör det möjligt för människor att förbereda sin sallad och plattor middag, lämna av dem vid en dukning, och återvända till dryck eller dessert.

för avsikt att bidra till att tjäna mat enkelt och lätt, är den suckande ombord en idealisk lösning för Casual dining där tanken är så att gästerna kan njuta av allt livsmedel de vill, samtidigt som all mat de inte borde konsumera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.