Vad är en smal Spatula?

Idealisk för lyft eller förflyttning små mängder mat på en liten yta, är smal spateln ett köksredskap som kan användas på olika sätt. Allmänhet inte är bredare än två inches, finns flera olika typer av smala stålspalsar finns på marknaden idag. Varje variant av smala spateln är utformad med en specifik tillämpning i åtanke. I konstruktion, vanligen smala spateln är utrustad med en tunn men stadig Metal Blade, kombinerat med ett enkelt trähandtag. Vissa former av snäv spateln har en helt platt blad, medan andra är tillverkade med ett böjt blad. En liten skopa kan ingå i ena änden av enheten, vilket gör det möjligt att använda spateln för att ta bort såser och kryddor från behållare med smal hals.

En av de mer populära former av snäv spateln är de som är avsedd för användning vid framställning av bakverk, såsom kakor. En smal bakning spatel fungerar mycket bra för clearing smet från sidorna i en skål, och som hjälper till att försiktigt gratis ett hörn av en kaka skikt som har fastnat i stekpannan under gräddningen. När det gäller glasyr kakan lager, är denna form av smala spatel precis rätt storlek för att möjliggöra jämn fördelning av glasyr förening, liksom tillämpningen av andra pålägg på exakta positioner. Den smala lyft spatel är ett utmärkt val för att försiktigt vrida fisk eller kycklingfilé på en grill. Spatulas av denna typ är också utmärkt för att hämta tunna köttbitar från såser, samt lyft cannolis från fat till tallrik. Små lyft spatlar finns i mönster som huvudnummer ett blad som är icke mer än en halv centimeter bred, vilket gör dem idealiska för hämtning av små mängder chunky såser och kryddor från hörn grytan rätter eller flaskor.

Alla former av snäv spateln finns i mönster och modeller som går från billig och grundläggande hela vägen till utförligare mönster som innebär en större prislapp . Många rabatt butiker har ett utbud av smala stålspalsar i köket avsnitt. Stormarknader är också en utmärkt källa för den grundläggande smala spatel. För mer eleganta modeller som kan fungera som tjänstgör bestick, kök butiker erbjuder versioner i många olika färger och med olika blad längder och bredder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.