Vad är en grapefrukt Knife?

en grapefrukt kniv är en speciell anordning som utformats speciellt för skivning grapefrukt. En grapefrukt kniv har ett böjt blad, vilket gör den idealisk för kapning av runda frukter. Den räfflade kanten av en grapefrukt kniv gör det enkelt att skära och avsnitt ut grapefrukt. Flesta grapefrukt knivar har en dubbel klinga, men vissa är singel.

Den dubbla blad grapefrukt kniv har en böjd, kantad släta blad i ena änden och en sågtandade blad i den andra. Den böjda blad är utformat för att separera skalet från frukten. Ett enda blad grapefrukt kniv kan ha en rundad kant på ena sidan av bladet och en sågtandade blad på den andra eller kan räfflad på båda sidor. Den dubbla blad grapefrukt kniv har ett handtag i mitten och användaren enkelt vänder kniven runt att använda endera sidan.

En grapefrukt kniv är mindre än biff knivar, men vanligtvis har en längre blad än en paring kniv. Den svängda kanten av en grapefrukt kniv är vad som skiljer den från Avklipp kniv och är utformad för att undvika att spruta juice från frukten vid skärning. Det är inte ovanligt att hitta grapefrukt knivar som säljs i ett set med grapefrukt skedar, som är mindre än genomsnittet matskedar med räfflade tips för att ösa ut bitar av frukt från varje grapefrukt avsnitt.

Andra köksredskap som är särskilt utformade för grapefrukt innehåller ett corer. Detta verktyg har ett handtag med en öste slut formad på samma sätt till de delar av en grapefrukt. En grapefrukt kniv, corer och skedar är inte bara användbara för skärning, sektionering och ösa grapefrukter, men andra citrusfrukter också, såsom apelsiner.

Grapefrukt redskap kan köpas någon annanstans olika köksredskap och prylar säljs. Priserna varierar beroende på det material som används för tillverkning av knivar och handtag samt om de redskap köps separat eller i en uppsättning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.