Vad är en fransk Silk Pie?

franska siden paj är en mycket krämig, Chocolaty paj som traditionellt serveras kyld eller vid rumstemperatur. Denna paj är en populär erbjuder paj affärer, särskilt i den amerikanska södern, men det är mycket lätt att göra hemma, och det tenderar att bli en hit på fester, tack vare intensivt rik smak. Franska siden paj kan också ändras med ett brett utbud av ingredienser, för kockar som gillar att leka med smaker.

Receptet på franska siden paj verkar komma från någonstans i södra Europa, med flera bagerier och restauranger om anspråk på äran för uppfinningen av denna paj. Närhelst det kommer från, är franska siden paj klassiskt serveras med en topping av vispad grädde, som förstärker krämig smak, och den kan förvaras i kylskåp i upp till fem dagar efter att det har gjorts utan att drabbas av en nedgång i smak.

Detta paj vanligtvis görs med Graham kracker skorpa, även om andra bakverk kan användas, och fyllningen är mycket enkel. Tre fjärdedelar av en kopp smör är stuvad med en kopp socker innan fyra gram smält och kyls osötad bakning choklad rörs i, följt av två teskedar vaniljsocker och fyra stora ägg. Efter fyllningen har varit blandade, det hälls i graham cracker skorpan och paj kyls ned tills fyllningen uppsättningar. När fyllningen har fastställts, kan den vara paj toppad med vispad grädde och spån choklad, och några kockar vilja tillägga slivered nötter, liksom. Nötter kan också läggas till fyllningen och orange eller mandel extrakt kan användas i stället för vanilj ge fransmännen siden paj en oväntad smak twist. Apelsin eller citron zest kan även strös på toppen av kakan, för de känner äventyrlig.

Du kan också höra denna paj kallad "choklad silke paj" eller bara "silke paj. " Det smakar bäst när den serveras vid rumstemperatur eller något under, och det kan vara särskilt trevlig i varmt väder, eftersom krämig fyllning har en naturlig sval smak som kan vara ganska lugnande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.