Vad är en elektrisk Juicer?

En elektrisk juicer använder en kraftkälla att sköta maskiner som kommer att skära upp, slipa och mosa frukt och /eller grönsaker för att skapa juice. Juice från en elektrisk juicer kan vara en uppenbarelse för dem som har alltid köpt koncentrerad juice eftersom smaker kan vara färska och intensiv. Inte alla elektriska Juicers är skapade lika, och de kan variera i pris från under $ 100 US dollar (USD) till en bra bit över detta belopp. Mestadels, speglar priset på olika typer av Juicers tillgänglig.

Vissa typer av elektriska juicer är enda syfte bara. Popularitet vete gräs har lett till att folk köper Juicers som är utformade för att få fram saft vete gräs. Annan vanlig enda syftet elektrisk juicer utdrag citrusjuice bara. Många föredrar att använda Juicers som kan saft en mängd frukt och grönsaker i stället, och dessa kan kallas multi-purpose Juicers. Dessa behändiga maskiner är också klassificeras efter hur de arbetar. Det finns tre vanliga typer av Juicers, som kallas centrifugalkraft, sönderdela och triturating. Att veta hur varje sorts juice fungerar kan hjälpa informera människors val om vad man ska köpa.

Radialfläkt Juicers är oftast det billigaste. De har en snurrande korg som trampar upp frukten, skapar massa. De kan producera en del massa med juice eller detta kan vara kvar i juicetillverkning enhet och måste rengöras. Juice görs med denna typ kan lätt skummande, vilket kan vara ett problem. Centrifugal Juicers också brukar inte arbeta med vissa typer av grönsaker.

sönderdela Juicers köra långsammare, och faktiskt i juice, en långsammare kör maskin är mer önskvärt eftersom det ger mindre skummande juice. Dessa Juicers arbete genom att mala maten till en massa. De kan vara mer effektiva på att få juice av livsmedel än centrifugal typer, men liksom centrifugal Juicers de inte heller arbeta med vissa lummiga gröna grönsaker.

Slutligen, två redskap eller triturating Juicers arbete de långsammaste och slipa mat mellan två växlar. De är de bästa mångsidiga elektriska Juicers men också oftast den dyraste. Människor som använder sin Juicers hela tiden för en massa olika frukt-och bärsaft veggie kanske vill att allvarligt överväga två elektriska redskap juicer eftersom de i allmänhet anses vara bättre än andra typer.

Det finns många märken av elektriska Juicers tillgängliga, men innan de köper något av dem, kanske man vill ta reda på hur de vill använda sina juicer. En centrifugal typ kan vara bra för att göra saft ett par dagar i veckan med mjukare frukter. Det är möjligt att hitta några av de dyrare el som används juicer typer. Många människor slutar använda Juicers efter några månader och sälja dem. Kolla lokaltidningar, platser som Craigslist, och möjligen ebay för begagnade Juicers.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.