Vad är en dryck Vispa?

En dryck visp, som ibland kallas mini visp, är en liten visp, vanligen tillverkade av rostfritt stål, som är tänkt att röra enskilda drycker. Du kan använda en för att lägga till lite extra skum till en servering av äggtoddy eller jämnt blanda ingredienser i en blandad drink. De är inte så vanligt utanför bartender eller kulinariska världen. Många barer som serverar drycker med Swizzle stavar, vanligen av plast eller trä så att kunderna kan röra drycker på sina egna. Den dryck vispa i huvudsak ser ut som en liten vispa på en mager handtag. Handtaget i sig är ofta tillräckligt lång så att drycker i höga glas kan blandas. Längst ner i handtaget, en liten vispa hjälper churn de drycker med svarvning insatser för den person förbereda dricka. Beverage vispar är mycket mer effektiva i att blanda drinkar än Swizzle klubbor.

Du bör inte bara tänka på dryck visp som bara för alkoholhaltiga eller drinkar. Lite vispa som detta kan passa in i muggar med skum upp varm choklad eller varm mjölk. Faktum är att om du är ett fan av café au lait eller lattes, kan du använda dryck vispa att lägga till extra skum i din varm mjölk. Eftersom vispa är så liten, passar den i stort sett alla glas och blandning kan ske utan slopping drycker utsidan av glaset.

Använda en dryck vispa är lätt att lära sig. Om du kan frottera dig händer, kommer du helt enkelt hitta en bra whisking teknik. Att bara sätta in handtaget del av vispa tätt mellan handflatorna och rulla vispa förpackningen och bakåt med en hand gnugga rörelse. En minut eller trettio sekunder av whisking kommer att kunna blanda de flesta drycker.

Vissa människor skulle vilja prova denna lilla dryck visp men inte vet var man kan hitta en. Förmodligen den bästa platsen att hitta en dryck vispa är ett bra kök leverans butik. Om du inte har en i närheten kan du beställa enkelt dessa vispar från ett antal webbsidor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.