Vad är en citron Reamer?

Om du någonsin försökt att pressa en citron för hand, kan du bli besviken på den lilla mängd saft som kommer ut. Om du försöker göra saft eller få en stor mängd saft, din stack använda citroner kan montera hög innan du har samlat tillräckligt med juice för din matlagning projekt. Vissa människor föreslår rullande citronen först på en hård yta för att mjuka upp det för lättare att klämma. Detta tenderar att fungera bättre än att bara klippa ut och pressa i citron, men är fortfarande ganska intensivt arbete.

Andra rekommenderar att använda en manuell juicer, liksom de som gjorts för apelsiner. Detta kan inte vara särskilt praktiskt. Storleken på sådana Juicers brukar inte vara förenligt med små citroner, och du fortfarande gör mycket arbete att trycka och vrida citron att utvinna dess saft. Ange citron brotsch, utan tvekan ett av de enklaste verktygen för att använda i köket, och definitivt det mest effektiva sättet att få ut det mesta saften från citronen. The Lemon brotsch ser ut som en handbok juicer med ett handtag i stället för en sittande upprätt i en skål som samlar juice. Typiska stilar komma i trä, plast eller olika metaller. En trä brotsch tenderar att föredra framför typer av metall, eftersom citronsaft kan försämra vissa metaller. Den genomsnittliga citron brotsch är ganska enkel att använda. Skär citroner på mitten (över deras center, inte längd vis), och använda citron brotsch med några slingrande rörelser över en skål med saft av citron. Om du har köpt citroner med frön, men du vill försöka ta bort de första, som kan vara typ av svårt. Alternativt, kör in citronsaft genom en sil efteråt för att få ut några frön.

Personer som använder citron i recept ofta svär av de främsta egenskaperna hos en citron brotsch. Som köksredskap går, inte bara är citron brotsch effektiva, men det är också mycket billigt. En enkel modell trä kostar mellan fyra till tio amerikanska dollar (USD). Du kommer att betala lite mer om du vill ha en fin en. Vissa människor föredrar en brotsch med en gummerad halkfria handtag så att de har ett bättre grepp för att vrida till citron halvor. Det finns tillfällen då en brotsch kanske inte den mest praktiska verktyget, särskilt om du bara behöver en liten bit av juice. Om du inte vill juice en hel citron, kan du istället borra ett litet hål i citronen med en gaffel eller kniv, och pressa citron på detta sätt. The Lemon kan sedan förpackas och lagras för senare användning, speciellt om du vill använda skalet för att smaksätta något annat. När du använder citron brotsch på en citron, om du bara bunt hälften, har du ganska uttömt möjligheterna att spara citron för senare användning.

Å andra sidan, om du har massor av citroner, och som ordspråket, kommer du att göra saft är citron brotsch minst kostsamma och mest effektiva sättet att utvinna saft. Det är lätt att använda, även barn kan ha roligt med dem. Det är också billig och kommer inte ta upp mycket plats i din låda för köksredskap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.