Vad är en Stovetop Kettle?

Stovetop vattenkokare är enkla köksredskap används för att koka vatten på olika toppen av ett gemensamt hushåll spis. Den typiska stovetop vattenkokare består av robusta material som fungerar som ett utmärkt värme ledare och tillåter vattnet att nå en böld på relativt kort tid. Vattenkokare av denna typ används ofta för att värma vatten till te och liknande ändamål, och inkludera ett pip som är konfigurerad för "sjunga" när vattnet når en önskvärd takt med kokande.

Historiskt stovetop vattenkokaren har tillverkats med hjälp av antingen rostfritt stål eller gjutjärn. Både metaller är idealisk för uppvärmning av vatten under en kort tid, och även är lätta att sköta. Tillsammans med metall, spisen topp kitteln tjänster vanligen ett handtag som gör uppgiften att placera och ta bort grytan från spisen toppen enkel och relativt säkra. Äldre spis topp vattenkokare tenderar att inkludera en svängande handtag som fäster på varje sida av kroppen, och omfattar ett trä grepp. Nyare rostfritt stål typ av stovetop vattenkokare har normalt ett enkelt handtag knuten till övre delen av kroppen, nära pip. Klarar av denna typ som normalt består av ett värmebeständigt material, hålla handtaget relativt svalt vid beröring även när vattnet nått kokpunkten.

Även nyare typer av elektrisk vattenkokare är vanligt förekommande runt om i världen i dag, innehåller det stovetop kitteln fortfarande några fördelar. Först traditionella stovetop vattenkokare kommer att arbeta med både gas och el rangetops. Detta gör stovetop kitteln idealisk för användning i hemmet och på camping expeditioner, eftersom alla enheten kräver är en jämn yta placeras över en värmekälla.

För det andra innebär avsaknaden av elektriska fungerar inga rörliga delar att ersätta, vilket ofta bidrar till att förlänga livslängden på stovetop vattenkokare avsevärt. Slutligen har stovetop vattenkokare kan lätt rengöras i diskhon eller i många fall i en diskmaskin, med ingen oro för att skada några elektriska komponenter. När enkelhet i användning och vård är viktig, det stovetop vattenkokare är ett utmärkt alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.