Vad är en Slaughter Plant?

En slakt anläggning är en anläggning där djur slaktas och de första stegen i paketering av kött processen äger rum. Slakterier, även känd som Abbatoirs eller slakterier, finns i hela världen, med den kända största anläggningen i Tar Heel, North Carolina, som tillhör Smithfield Foods. Slakterier hantera ett brett urval av djur som används för livsmedel i olika delar av världen, inklusive svin, gäss, ankor, höns, kor, kalkoner, getter, får och hästar. En typisk anläggning inbegriper att hålla pennor För djur som väntar på slakt, och en "Killing Floor" där djuren bedövas att de blir medvetslösa och sedan blödde ut. Bedövning krävs enligt lag i vissa regioner i världen som svar på farhågorna om djurens välbefinnande. Gång blödde ut, kan slaktkroppar behandlas och kontrolleras av hälsoinspektörer som bekräftar att köttet är säkert att äta. Kött kan också klassificeras efter inspektörer och slakt personal anläggningen för att fastställa hur det kan vara märkta och säljas. Det finns vissa specialiserade typer av slakt anläggningen. En community slakteriet får tjänstgöra på en mycket mindre skala, som ger en plats för jordbrukare att få djur till en slaktare när de behöver slaktar bara ett fåtal djur. Några slaktare också fungera mobilt Abbatoirs, som de kör till gården där djuren föds upp så att de kan behandlas på plats.

Kosher och halal slakterier hanterar djur i enlighet med religiösa lagar. Både kosher och halal-anläggningen har ett undantag från lagen kräver bedövning, och anläggningen kan övervakas av en religiös auktoritet eller Officiant som bekräftar att slakteriet körs ordentligt. Kött från sådana slakterier kan bli dyrare, eftersom kosher eller halal-certifiering kräver mer arbete.

Ekologiskt kött kan också hanteras på olika slakterier för att undvika förvirring ekologiskt och konventionellt producerade köttet vid slakt och förädling. Specialty Slakteriernas är skyldiga att följa hälso-koden, som sina konventionella motsvarigheter, och de är föremål för oanmälda inspektioner från regeringsföreträdare som kan bedöma förhållandena på slakteriet. Inspektörerna får också granska slakt anläggningen för att bekräfta att det verkligen är ekologiska, kosher eller halal.

Historiskt hade många städer åtminstone en slakt växt, och städer som Chicago hade ett stort antal, vilket återspeglar det faktum att staden fungerade som en järnväg nav där många djur kan transporteras till slakt och bearbetat kött kan transporteras tillbaka ut. Denna trend har förändrats, eftersom allmänheten ofta är obenägna att ha Slakteriernas nära deras bostadsområden på grund av buller och lukt. Detta har lett till uppkomsten av kolossala köttanläggningar i centraliserade platser, snarare än mindre anläggningar som hanterar ett begränsat antal djur och spridda över en region.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.