Vad är en Root Beer Float?

En root beer float är en dryck som är gjord med Root Beer och bollar Vanilla Ice cream. Den karbonatisering i roten öl orsakar glass skum upp, skapa en skummig, uppfriskande dryck. Som man kanske förstår, det finns många variationer på Root beer float Med ett sortiment av läsk och glass smaker grädde, och denna dryck tillsammans med sina släktingar är standard vid affärer glass, speciellt under sommarmånaderna.

Credit för uppfinningen av root beer float är svårt att avgöra. Flesta livsmedel historiker är överens om att soda drycken utvecklades antingen Robert Green eller Fred Sanders. Drycken uppfanns nästan säkert i USA, och eftersom de flesta uppgifter om det går tillbaka längre än till 1800-talets slut, är det rimligt att uppskatta att drycken utvecklades vid denna tid. Den som uppfann soda måste vara nöjd, eftersom det blev en stormande succé, särskilt bland unga amerikaner. Förutom att göras med rot öl, en läsk float kan göras med ginger ale, i vilket fall det kallas ibland Boston Cooler, eller med körsbär, apelsin, vanilj eller läsk, bland många andra. Andra glass smaker kan finnas med också. Root beer float kan också vara toppad med vispad grädde, för människor som känner sig särskilt dekadent, och det är oftast serveras i ett kylt högt glas med en sked för hantering av glass och halm för att dricka läsk.

Det är mycket lätt att göra en Root beer float hemma. Börja med att hälla en måttlig rot öl eller läsk val i ett högt glas, du kanske upptäcker att det hjälper att luta glaset och flaskan läsk tillsammans så att de soda rinner längs sidan av glaset när du häller den i, orsakar mindre skum. Tillsätt sedan flera små bollar Vanilla Ice cream, och häll soda over the top. Många vill tjäna en Root beer float med resterna av flaskan med läsk, så att konsumenterna kan grädde på moset så behövs.

Den distinkta krämig, syrlig smak av root beer float har gett upphov till ett antal desserter som integrerar smak, men sällan upprepa texturen. Det är möjligt att finna Root beer float smaksatt glass, ost-, och hårda karameller, och du kan också göra efterrätter hemma med hjälp av Root Beer extrakt och hög kvalitet vanilj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.