Vad är en Pasta åtgärd?

En pasta åtgärd är ett verktyg som används för att mäta upp portioner torkad pasta. Eftersom många kockar kämpar med mängden pasta att använda, kan en pasta åtgärd vara ett mycket användbart verktyg, tar bort gissningsleken från serverar pasta och se till att det kommer att räcka till alla utan att skapa ett överskott. Vissa kök leverans butiker bära pasta åtgärder, medan vissa pastatillverkare vänligt skriva ut dem på sina förpackningar för att tillmötesgå sina kunder. Det finns ett antal olika sätt att mäta ut en portion pasta. Den mest tillförlitliga servering teknik vägning. Vägning kan användas för att mäta ut någon form av pasta, från tubular pasta till Strand pasta, och det är mycket exakt. Du kan använda den tyngd i lådan dividerat med antalet portioner lådan innehåller en utgångspunkt vid bedömningen pasta.

kockar som saknar en skala som mäter ut pasta kan vara lite mer besvärlig. När det gäller pasta, många kockar använder en volymmätning med kopp åtgärder för att räkna ut hur mycket pasta som de ska använda. Strand pasta kan också mätas i volym, och tack vare sin form, är detta relativt enkelt. Allt som kockar behöver göra är att ta en näve pasta och mäta diametern för att få en servering mätning. är en pasta åtgärd avsedd att användas med Strand pasta på två sätt. I en design är rätten tvingas genom hål i pasta åtgärd, i normalfallet flera hål ingår, så att kockar att mäta en till fyra portioner av pasta genom att fylla hålen. I en annan design, är rätten hålls upp mot en tryckt guide; om pasta omfattar en cirkel om vägledningen är det en servering, eller flera, beroende på storleken på cirkeln.

När du använder en pasta åtgärd, kan du bli överraskad av storleken på serveringar den avkastning, beroende på var man lärde sig att laga mat. I USA, delar ofta är ovanligt stor, så portioner doled av en pasta åtgärd kan tyckas futtigt, när de i själva verket helt vanlig jämfört med innehållet i EU-plattor. Genom att följa rekommenderade servering storlekar, kan man äta en mer balanserad, hälsosam kost, utan ett överflöd av kalorier, och de kan också hamna åtnjuter pastasåser mer, eftersom de inte kommer att överskuggas av pasta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.