Vad är en Meatball Maker?

En köttbulle Maker är ett köksredskap som utgör ett enhetligt medelstora, kompakta köttbullar. Köttbullar beslutsfattare kan vara till stor hjälp i köket, hålla händerna från livsmedel och garantera att köttbullar kommer att få ännu utseende när de serveras. Ett kök Supply Store kan beståndet köttbulle beslutsfattare eller kunna beställa dem åt dig, och du kan också beställa en köttbulle maker direkt från ett företag som specialiserat sig på sådana produkter.

Vid första anblicken ser en köttbulle maker som ett allvarligt deformerad sax, med små skopor i stället för blad. För att använda det, folk blanda sina köttbullar som önskas och sedan doppa den köttbulle Maker i skålen med öppna armar. När armarna är stängda, skopor de träffas, bildar en kompakt köttbulle som varierar i storlek beroende på hur stora skopor är. Den köttbulle kan packas i en container för frysning eller tillagad enligt önskemål när det väl har bildats. Det finns flera skäl att använda en köttbulle maker, snarare än att köttbullar för hand. Hålla händer av livsmedel så mycket som möjligt är alltid en bra idé, eftersom det minskar risken för livsmedelsburna sjukdomar. När du gör mycket köttbullar, hand bildar dem kan bli tröttsamt, och en köttbulle Maker kan garantera att de alla är lika stora, då innebär att de ska laga jämnt och ser bra ut när de serveras.

Förutom att använda en meatballer att göra köttbullar, kan du även använda den för andra livsmedel som kofta och falafel, huvudsakligen någon mat som måste formas till en boll innan matlagning kan göras med en köttbulle maker. Den kan också användas för att mäta ut delar av mat som hackat oxkött för infrysning, separera dem till praktisk portioner som kan avlägsnas ur frysen en i taget för upptining. När du använder en köttbulle maker, vara medveten om att kött kan tendera att hålla sig till det. Du kan försöka smörja köttbulle Maker, eller så kan du hålla ett fat med varmt vatten i närheten av din arbetsplats och då doppas i köttbulle Maker i vattnet för att hålla den fuktig, vilket gör det svårare för köttet att hålla fast vid det. Se till att tvätta meatballer väl med varmt vatten och tvål efter användning, och om den kan köras genom diskmaskinen, göra det, eftersom värmen i diskmaskinen skall döda de bakterier som kan finnas.

När du laga köttbullar, koka dem mycket grundligt, marken kött är mer mottagliga för livsmedelsburen sjukdom, så se till att köttbullarna kokas hela vägen fram till den temperatur som rekommenderas för den använda kött.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.