Vad är en Margarita Salter?

En margarita salter är en liten tallrik som är utformad för att hålla salt för att rimming margarita glas. Även om inte en absolut nödvändig del av köksutrustning, en margarita salter kan säkert vara bra, speciellt om margaritas förbereds på en allmän plats i ett parti, eftersom det kan göra processen att bygga upp en Margarita mer elegant att titta på. Vissa kök leverans butiker lager Margarita salters, och det är också möjligt att finna dem i sprit butiker och affärer som specialiserar sig på parts lager.

Margaritas är drinkar som görs med tequila, apelsin likör och citron-eller limesaft. Traditionellt har de serveras i salt-kantade cocktail glas. Smaken av saltet par väl med sura, syrliga smak av Margarita, och den lilla kritan är njutbar för vissa konsumenter. Vanligtvis är de glasögon saltas genom att först gnida dem med en lime wedge och sedan doppa dem i en behållare av grovt salt, saltet håller fast vid lime, och cocktail är försiktigt hälls i glaset för att undvika RUBBNING saltet.

Normalt är en margarita salter runda, och precis tillräckligt stora för att doppa ett glas till. En central behållare får tas med för att lagra limefrukter. Formen och storleken på salter är utformad för att använda Margarita salt mycket effektivt, och att saltningen processen mycket enkel. Det förutsätts att man i slutet av natten, kommer innehållet av salter avyttras, eftersom saltet börjar tårta från limejuice. En mycket enkel margarita salter kan göras av plast , men glas och keramik versioner finns också. Metall är inte normalt används, eftersom salt och kalk kan korrodera och orsakar en reaktion som gör att salt smak obehagligt metallic. De salter kan vara rent utilitaristisk, och det kan vara dekorerad med färgglada mönster eller formad som en sombrero, eftersom dessa utmärkande hattar är nära förknippade med mexikanska kulturen och Margarita i förlängningen.

>

en fest där gästerna tjäna sig Margaritas, en salter kan anges för dem att fälgen sina glas innan du mäter upp en portion på cocktail, detta förfarande är vanligt när en margarita maskin som gör fryst margaritas används. Bartendrar kan också använda salters, eftersom de är bekväma och enkla att använda. Om du känner dig fantasifull, kan du använda en margarita salter för andra saker, som serverar små fat oliver på en fest.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.