Vad är en Lo-Fat Loaf Pan?

En lo-fett brödet pan är en specialdesignad baka pan som tillåter fett och drippings rinna medan mat bakar, gör slutprodukten lägre fetthalt än den skulle ha varit annars. Dessa skålar kommer i ett sortiment av material och storlekar, och de är perfekta att baka bröd, köttfärslimpa, och andra bröd-liknande rätter i en fet medveten hushåll. Utformningen av en lo-fet limpa pan kan ändra hur maten kockar, dock, så det är en bra idé att använda recept som är specifikt utformade för en lo-fet limpa panorera tills du fått kläm på att arbeta med dessa nyttiga kök verktyg.

Två matlagning skålar används tillsammans för att göra upp en lo-fet limpa pan. En pan är perforerad, och det är att bo i en större solid pan. Som mat kockar, drippings rinna genom perforeringar och i större pan. Brödet tillagas i pannan kommer därför att vara lägre i fett än vad det annars skulle vara. Den drippings kan kasseras eller användas för att göra en sås eller sky.

Många lo-är fet limpa skålar tillverkade av metall, eftersom metallen är lätt att forma och hantera. Det är också möjligt att finna keramik och kastruller glas avsedda för fettsnål matlagning, kockar som vill skorpan som bildas på livsmedel tillagas i dessa material. I samtliga fall är det viktigt att komma ihåg att mat tillagas i låg fetthalt limpa kastruller är inte i sig "låg fetthalt", är deras fetthalt sänks helt enkelt. Det är fullt möjligt att göra livsmedel som innehåller rikligt med fett i en lo-fet limpa pan om du använder en fet recept. Eftersom en lo-fet limpa pan är perforerade och dubbla väggar, kan man ändra konsistens av den resulterande livsmedel. Bröd kan komma ut med en tunnare skorpa och en smula lättare, till exempel. Meatloaf tenderar att vända torrt när kokt i en lo-fett bröd pan, eftersom fettet i köttfärslimpa rinner ut, snarare än återfuktande brödet som kockar. Du kan behöva ändra favoritrecept något för att kompensera för användning av en lo-fet limpa pan.

Många kök leverans butiker bära dessa speciella bröd kastruller och de kan även beställas på nätet. Du kanske vill kontrollera upprätthållandet riktningar för att se huruvida pannan tål maskindisk och undersöka perforeringar i stekpannan för att se till att de kommer att vara lätta att rengöra. Om det finns spår eller kanaler, pannan kunde samla fett och smuts som kan vara en utmaning att städa upp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.