Vad är en Cupcake Stand?

För många människor, cupcakes är en perfekt dessert med precis rätt mängd av kakan och glasyr för att tillfredsställa en söt tand. De är också lätta att göra, eller ännu enklare att köpa, men de har ett reservsystem. Stack cupcakes ovanpå varandra, och de som under få squished, blir den glasyr förlista och de är inte längre så söt att tjäna. Detta problem avhjälps av cupcake stand, ibland också en cupcake träd. Stativet tillåter att släppa många cupcakes på en bildskärm, utan varje skapa squished effekt, och det finns många olika står till förfogande för att göra eller köpa. Det är ganska lätt att hitta en cupcake stå eller träd för hemmabruk, och dessa kan variera i utseende. De som kallas träd, ofta har individuell ankomst-och avgångstider på sig att placera varje cupcake, och de kan hålla allt från till 12 till 24 cupcakes. Träd är ofta gjorda av metall, och när de är fyllda med muffins, de är ett attraktivt sätt att tjäna dessert. En cupcake stand av denna typ har typiskt mest förvaring längst ner i trädet och arbetar sig fram till en enda cupcake på topp, något som påminner om en trädform.

Andra typer av cupcake stand är en serie cirklar eller fyrkanter som skiljs åt av ett centrum bas mellan varje lager. Dessa kan ha några lager eller många av dem och kan även göras hemma med tung kartong och material som cellplast, eller runda tung kartong rullar. Sådana bestånd kan växa imponerande stort när människor för cupcakes som dessert för stora partier. Alternativt kan de bara har tillräckligt lager att lasta ett par dussin muffins till ett hem part. Eftersom människor kan göra en cupcake stand, storleken på beståndet är beroende på individuella behov och preferenser. får de som tycker om att göra och /eller servering cupcakes, vara intresserad av att köpa en cupcake stand. Det finns massor tillgängliga i butiker kök utbud och de större varuhusen den funktionen köket eller bakning leveranser. Många onlinebutiker lager dem och hantverk butiker kan ha dem om de har kaka Utsmyckning leveranser. Hantverk butiker brukar åtminstone ha material för att göra en tillfällig stand.

Material kan variera i cupcake stå, som får priset. En mängd metall sådana finns tillgängliga, och det finns några mycket utsirad gjord av glas och kristall. Ser kan vara mycket lång, så det kan vara en god idé att köpa en som kan tas isär eller ihop. Detta kan bidra till en bättre förvaring. Frekvent användning kan kräva en hel del städning, så bagare bör också överväga hur väl materialet kommer att hålla upp (i synnerhet metall) med frekvent tvätt, och om delar av eller hela det cupcake stand kan placeras i diskmaskinen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.