Vad är en Baking Spatula?

En bakning spatel är en typ av spatel särskilt utformade för att hjälpa till med bakning uppgifter. Många kök levererar butiker säljer bakning spatlar, som kommer i ett sortiment av blad längder och stilar. Särskilt när du gör en professionell kvalité kakor, en bakning stekspade är viktigt. Gadget kan också vara användbart runt i köket för andra uppgifter. De tre huvudsakliga kännetecken som anger en bakning spatel undan från andra spatlar är bredden, planhet och flexibilitet i bladet. En bakning spatel har ett mycket smalt blad, vilket gör att bagaren att använda den i trånga utan risk för att fumla upp. Bladet är också platt, inte alls böjda eller runda, och extremt flexibel, så att den kan böjas och torqued enkelt. När du väljer en bakning spatel, kom ihåg att det är tänkt att känna något tunn, eftersom de ger i spateln säkerställer att det inte trycka ut bakning projekt som en styvare stekspade kan. Det finns främst två stilar i bakning spatel. En rak klinga spatel har ett rakt blad, som körs i en linje från spetsen av bladet i handtaget. Kvittningsemission bakning spatel har ett böjt blad, distansera hand användaren från matlagning projektet. För små kakor och projekt precision, en offset spatel kan vara mycket användbara. Om en kock ofta slutar med hans eller hennes händer i glasyr en offset stekspade är avgörande. P

metall och plast båda används för att göra bakning spatlar. Metal tenderar att vara mer flexibel, men ändå robust val, medan plast kan tyckas klumpiga, men diskett på samma gång. För en kort blad bakning spatel, denna annorlunda inte kan vara oerhört viktigt, men metallen är ibland ett bättre val för längre blad. I båda fallen är spateln ofta värmetåliga och tål maskindisk, för enkelhetens skull. Individuell vård riktningar alltid bör kontrolleras för att säkerställa att en bakning spatel kan faktiskt köras genom diskmaskinen.

Det primära ansökan om bakning spatel är glasyr. Bladet kan användas för att sprida glasyr på en kaka och släta ut så att Frosting har en jämn och estetiskt tilltalande utseende. En bakning spatel kan också användas för att en liknande på andra livsmedel där mjuk utseende önskas. I vissa fall är en bakning spatel också utformat för att dubblera som en servering redskapen. Vissa företag gör bakning spatlar med en sågtandad kant för att skära kakor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.