Vad är en Avocado Slicer?

En avokado slicer är ett kök verktyg som är avsedda att underlätta för kapning och skalning av avokado. Dessa läckra frukter kan vara svårt och kladdigt att hantera i köket, särskilt när de är extremt mogna. Använda en avokado slicer säkerställer att alla de ätbara kött avlägsnas, med minimal mess. Många kök leverans butiker säljer avokado skärmaskiner och verktygen finns även tillgängliga via specialbeställning. Du kan också prova att söka efter "avokado slicer" på din favorit kök utbudet hemsida. är både plast och metall för att göra avokado skärmaskiner. Grundkonstruktionen förblir densamma. En avokado Sliver har ett långt skaft fäst vid en rundad blad. Inne i bladet, en liten serie av plast blad eller sladdar är monterade. Efter en avokado har halverats och urkärnade, kan avokado slicer dras längs innanför skalet, cutting prydligt även skivor av avokado och även separera frukt från skalet. En avokado Slicer är utformad med stor flexibilitet, så att den kan användas på avokado av alla storlekar. När skivade, kan avokado användas i denna form av sallader och andra rätter, eller det kan vara ytterligare hackad för särskilda ändamål. Använda en avokado slicer också hjälper mjuka upp köttet för guacamole, avocado soppa, och andra rätter som frukten faktiskt kommer att användas stuvad eller mosad. Efter användning ska avokado slicer tvättas och torkas omedelbart, om det är metall, för att undvika rost. Många plast avokado skärmaskiner, kan diskas i diskmaskin, eller de kan tvättas med vanliga rätter och placeras i ett diskställ.

avokadoträdet växer naturligt i Central-och Sydamerika. Det ger svart till grönt frukter av varierande storlek, beroende på sorten. Tekniskt sett är avokado anses bär av botaniska klassificering, men de flesta konsumenter tänka på dem som frukt, eller möjligen grönsaker. De kännetecknas av tät, krämig kropp med en distinkt smak som många konsumenter är mycket fäst vid. Avokado tenderar också att vara dyrt, så med en avokado slicer säkerställer att varje möjlig ätliga delen av frukten extraheras.

Avokado kommer mogna bort trädet, och i praktiken brukar falla från trädet innan de är mogna i det vilda. De har grova skal som börjar en gräsbevuxen grönt och mogna till en djup svartaktiga grönt. Att påskynda mognadsprocessen avokado, kan de förvaras med bananer, som avger etylengas, en mognad agent. Mognadsprocessen kan också gripas av att hålla avokado i kylskåp tills de är färdiga att använda. När du väljer avokado för konsumtion, leta efter jämnt färgade exemplar som ger något kläms, men känner sig inte grötig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.