Vad är Taffy äppelsaft?

Taffy äppelsaft kan kallas en dessert eller en sida skålen beroende på vem som definierar det. Den dessert innehåller inte sockerkulör, men har söta ingredienser som gör det smakar liknar caramel äpplen. Av denna anledning är det en mycket populär maträtt i höst månader, även om många om att göra det nu i sommar också. Det grundläggande sättet du gör Taffy äppelsaft är att använda ananas juice, ägg, mjöl, socker och ättika för att skapa en karamell som sirap. Denna rockar skivor äpplen och små nötter som jordnötter, valnötter eller pekannötter. Många lägger också till konserverad ananas bitar, förbehöll saften att göra sirap och några recept kräver marshmallows. När sirap kombineras med äpple, ananas, marshmallows och nötter, frysta vispad topping läggs till fullständig skålen.

Resultatet är en söt, chunky och krämig sallad som verkligen är mer inriktade mot dessert. Taffy äppelsaft är en ganska hög kalori version av en fruktsallad, men det kan vara en stor ouppnåelig lyx. Det anses allmänt populär bland barn, men om du planerar att göra det till barnens parti, såsom på Halloween, vara säker på att inga barn som du visar har inte jordnötter allergier. När du är osäker, antingen utelämna nötter eller pekannötter användning eller valnötter istället för jordnötter.

Fatet tar några prep tid. De flesta människor rekommenderar att om du använder marshmallows för Taffy äppelsaft, bör du antagligen kombinera marshmallows och ananas, och kylskåp dem över natten. Detta hjälper saft i ananas bitar att bryta ner marshmallows och gör dessert krämigare.

Några rekommendationer om förberedelserna inför Taffy äppelsaft att du kylförvara sirap minst en natt innan den läggs till av bitar av ananas och äpplen. Lägga varm sirap rekommenderas inte eftersom det kommer att minska de kritan av äpplen och kan få dem att smaka något stuvad. De flesta som erbjuder recept tyder börjar din förberedelse för Taffy äppelsaft en dag i förväg när du vill servera det.

Du hittar många recept online för Taffy äppelsaft. De flesta recept är mycket lika med skillnader endast i ett fåtal tillägg som marshmallows. Du hittar även recept på denna sallad i någon unge s kokböcker, och i massor av kokböcker för vuxna också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.