Vad är Orange Spice Te?

En populär variant på traditionell svart te kräver en blandning av apelsinskal eller torkat skal och en kombination av kryddor, bland kryddnejlika, kanel, muskot och kryddpeppar. Den färdiga produkten kallas orange krydda te, och säljs ofta i lösa blad eller formulär väska i gourmet te och coffee shops. Orange Spice te kan också hittas på hyllor livsmedelsbutik, eventuellt under specialitet märken såsom Himmelska kryddor.

Orange Spice te-recept varierar kraftigt, även om en konstant är användningen av apelsinskal eller torkat apelsinskal. Den zest eller skal är i allmänhet blandas med svart teblad för att bilda orange bas krydda te. Från den utgångspunkten, valfritt antal krydda kombinationer är möjliga. Några av de mest grundläggande recept kräver endast tillsats av marken eller hela kryddnejlikor att skapa den varma kryddiga undertoner. Kanel nämns också som den enda krydda i orange krydda te i några recept.

Även kryddnejlika och kanel definitivt ge en stark krydda smak av apelsin Spice te, många använder andra kryddor för att skapa en mer komplex dryck. Ground muskot och kryddpeppar kan också blandas med svart te och torkade apelsinskal för att skapa en tillfredsställande te orange krydda. Orange Spice te är inte detsamma som Chai, som ofta innehåller svartpeppar och andra mer exotiska kryddor.

Det finns också en populär pulveriserade drink mix som många kallar orange krydda te eller ryskt te. Denna drink mix består av ett pulver orange frukostdrycken blandas med pulveriserad instant te mix. Flera olika kryddor, främst kanel, kryddnejlika, kryddpeppar och /eller muskot, kan läggas till denna torra te blanda för att skapa ett billigt alternativ till kommersiella te orange krydda blandningar. Denna form av orange krydda te eller ryska te kan också paketeras som en semester gåva, eftersom den har en ganska lång hållbarhet om den förvaras på rätt sätt.

Orange Spice te anses vara en av de bästa valen för dem som är nya idén blandningar Gourmet te. Det kan konsumeras varm eller som iste dryck. Vissa konsumenter kanske vill lägga mjölk och honung för en sötare och mjukare konsistens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.